Biblia App pentru copii, în limba spaniolă

 

Se anunţă versiunea în limba spaniolă a acestei aplicaţii atât de populare, care adaptează naraţiunea biblică, într-un ambient colorat şi interactiv.

Biblia APP pentru copii 1

You Version, populara aplicaţie pentru cititul Bibliei, a anunţat recent lansarea unei noi versiuni pentru copii în limba spaniolă.

Biblia App pentru copii (în spaniolă) este prima traducere care se realizează, folosind versiunea în limba engleză, care a fost lansată în noiembrie 2013 şi care a înregistrat un deosebit succes.

Aplicaţia prezintă diferite povestiri biblice într-un ambient interactiv şi foarte intuitiv care permite copiilor să se apropie de conţinutul naraţiunilor biblice. „Versiunea în spaniolă are aceleaşi animaţii, culorile vii şi interactivitatea care a făcut versiunea în engleză atât de populară”, comunică responsabilii You Version.

Biblia App pentru copii

Aceasta este prima adaptare într-o altă limbă. „Dorim ca App să fie disponibilă pentru cât mai mulţi copii indiferent de limba pe care aceştia o vorbesc. Această aplicaţie dispune de un mare potenţial pentru a introduce milioane de copii în lumea fascinantă a Bibliei”, explică programatorii.

Versiunea App a Bibliei pentru copii va fii disponibilă în curând pentru iOS, Android şi Kindle.

Comentarii

Lasă un răspuns