Despre

Un ghid despre prezența evanghelicilor români în Spania!

Acest blog nu este o poziție oficială a bisericilor române din Spania. Este o inițiativă personală ce aparține lui Vio Pop, inițiativă susținută și actualizată de pastorul Beni Drădici.

Pentru a completa informațiile de pe acest blog, rog pe cei care dețin informații despre bisericii, organizații, evanghelizări, concerte, servicii divine, proiecte, tabere, diferite evenimente evanghelice, site-uri creștine românești din Spania, trupe de muzică, sau orice altă informație,  să trimită e-mail la spaniaevanghelica@gmail.com sau beni_dradici@yahoo.es.
Sustineți blogul prin afișarea bannerului pe site-ul sau blogul dvs.

<a href="https://spaniaevanghelica.com">
<img src="https://spaniaevanghelica.files.wordpress.com/2009/05/sp_ev.gif"
alt="Spania Evanghelica"> </a>

Comentarii

5 comentarii la „Despre”

  1. Pace.Biserica din Girona are o alta adresa.Inaugurarea noului locas a fost pe 27 mai 2012. Pentru noua adresa intrati in contact cu pastorul bisericii,fr. Viorel Necula.

  2. INVITATIE PENTRU TINERI !!! Sambata 16.02.2013 incepand cu orele 17:00 va avea loc conferinta de tineret in Biserica METHANOIA Barcelona Plz.Isabel de Villena. local 6-8. Invitat special :pastorul Florin Ianovici din biserica Betel Bucuresti. Pentru mai multe informatii contactati cu liderii de tineret Adi Cosma, Daniel Bogdan, Iosif Dan,sau Lucian Berar mail : lucian_berar@yahoo.com. Va rugam sa confirmati participarea. Multumim. Va asteptam cu drag !

Lasă un răspuns