Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Prigonită – 2 Noiembrie 2014

ZiuA DE RUGACIUNE

Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Prigonită (IDOP sigla în engleză) este o zi internaţională de mijlocire pentru toţi creştinii prigoniţi din toată lumea. Obiectivul ei principal este mobilizarea la rugăciune şi la activitatea de sprijinire a comunităţilor creştine prigonite pentru credinţa creştină.

De asemenea se încurajează rugăciunea pentru sufletele opresorilor, pentru naţiunile care promovează persecuţia şi pentru cei care o ignoră.

Anul acesta Ziua de Rugăciune pentru Biserica Prigonită este duminică 2 Noiembrie, dar nu numai în această zi ci oricând când dumneavoastră, biserica, familia, şcoala sau grupul dumneavoastră poate onora această importantă chemare la rugăciune.

Organizaţia internaţională Open Doors, estimează că aproximativ 100 de milioane de creştini sunt persecutaţi în peste 60 de ţări din lume. De asemenea se apreciază că aproape 70 % din populaţia lumii trăieşte în zone cu restricţii religioase severe, majoritatea acestora fiind creştini.

Şi dacă suferă un mădular, toate mădularele suferă împreună cu el; dacă este preţuit un mădular, toate mădularele se bucură împreună cu el. Voi sunteţi trupul lui Hristos, şi fiecare, în parte, mădularele lui. (1 Corinteni 12:26-27)

Mai multe informaţii pe http://www.onewiththem.com/idop/ şi  http://lp.opendoorsusa.org/idop/2014/

Comentarii

2 comentarii la „Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica Prigonită – 2 Noiembrie 2014”

Lasă un răspuns