Talantul în Negoţ – ediţia 2015 – faza pe biserică

untitled

În 29 Martie va avea loc prima fază a concursului biblic Talantul în Negoţ din anul 2015, faza pe biserică. Acest concurs biblic, care a ajuns deja la cea de a 13-a ediţie, are ca scop mobilizarea tuturor categoriilor de vârstă, începând cu copiii din clasele primare, până la adulţi, în aprofundarea acestora în studiul Scripturii. În ultimii ani, acest concurs a inclus o nouă secţiune intitulată Memorarea Scripturii.

Materialul de studiu de anul acesta include cartea Genesei (fără anumite capitole care cuprind genealogii), iar din Noul Testament, în funcţie de categoriile de vârstă, cărţile 2 Ioan, 1 Tesaloniceni şi 2 Tesaloniceni.

Concursul include o fază pe biserică, o fază judeţeană (pentru cei din România), faza pe comunitatea regională, faza naţională şi în cele din urmă, faza internaţională. În Spania, acest concurs a fost preluat de cele trei comunităţi zonale care sunt incluse în Cultul Penticostal din România şi de Uniunea Bisericilor Penticostale Române din Spania (o organizaţie independentă).

Prin intermediul acestui articol fac un apel la toţi responsabilii cu acest concurs din toate bisericile penticostale din Spania, să ne contacteze şi să ne furnizeze rezultatele acestui concurs din bisericile lor, pentru a le publica într-un articol viitor. Se pot trimite şi poze de la această activitate, care să includă aspecte din cadrul concursului, poze cu participanţii, poze cu câştigătorii, etc. Toate aceste date le puteţi trimite pe adresa de e-mail beni_dradici@yahoo.es. Rugăm pe toţi acei care doresc să ne trimită datele, să le trimită în cel mai scurt timp posibil.

Dorim mult succes tuturor participanţilor la acest concurs, iar rezultatele să fie mai bune decât în anii precedenţi. Biserica lui Dumnezeu are nevoie de oameni pregătiţi, cu profunde cunoştinţe biblice, iar participarea la acest concurs biblic, favorizează şi motivează în special copiii şi tinerii în a-şi îmbogăţi aceste cunoştinţe.

Comentarii

Lasă un răspuns