Sărbătoare la Biserica „Muntele Sionului” Avila

Duminică 25 Iunie Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Avila a sărbătorit 10 ani de când funcționează ca entitate proprie, recunoscută de autoritățile spaniole, sărbătoarea fiind completată de un botez în apă a două persoane, ce și-au mărturisit public credința în Domnul Isus. Și ca sărbătoarea să fie întreagă, o familie din biserică și-a a dus copilașul nou născut pentru binecuvântare.

Cu această ocazie, mai mulți invitați au onorat biserica cu prezența și slujirea lor. Astfel fratele Valer Dragoș, presbiter în Biserica „Betel” Torrelavega a slujit la serviciul de binecuvântare, iar frații Iulian Groza (pastor la „Muntele Sionului” Arganda del Rey și pastor al bisericii din Avila) și Alexandru Cimpoieș (presbiter la „Eben Ezer” Cuellar), au slujit la serviciul de botez în apă. Ambele persoane ce s-au botezat provin din mediul neevanghelic, aici fiind demn de menționat faptul că soțul uneia din surorile ce s-au botezat, fiind profund mișcat în acea zi de Duhul Domnului, s-a decis ca și el să-l urmeze pe Domnul. Insistențele ulterioare ale acestuia de a fi botezat i-au determinat pe frați de a da curs deciziei lui ferme, în cursul lunii iulie.

„Dumnezeul cel Mare și Atotputernic ne-a dat biruință până aici”, ne spune diaconul Florin Alexa, responsabilul Bisericii Muntele Sionului Avila. „Toate aceste realizări au fost posibile numai cu ajutorul Lui. Tot pe aceasta cale mulțumesc colaboratorilor noștri pentru ajutorul oferit de-a lungul timpului, precum și fraţilor mei din echipa de conducere a biserici noastre”.

Comentarii

Un comentariu la „Sărbătoare la Biserica „Muntele Sionului” Avila”

Lasă un răspuns