Protest în faţa Ambasadei Norvegiei din Madrid pentru sprijinirea familiei Bodnariu

protest norvegia

Protestul va avea loc sâmbătă 26 Decembrie în faţa Ambasadei Norvegiei din Madrid, din Calle Serrano Nr. 26, la ora 12:00.

Acest protest, ce este organizat în sprijinul familiei Marius şi Ruth Bodnariu, cărora statul Norvegian le-a luat cei cinci copii, acuzându-i de „creştinism radical”, este iniţiativa unui grup de fraţi de la Biserica Penticostală „Elim” din Arganda del Rey, respectivii fraţi făcând apel pe această cale la toţi românii din Spania ca să li se alăture acestui demers.

Până în acest moment au confirmat participarea: Biserica „Elim” Arganda, Biserica „Emmanuel” Arganda, Biserica „Muntele Sionului” Arganda, Biserica „Gosen” Madrid, Biserica Baptistă „Betel” Coslada,şi Biserica „Speranţa” Roquetas de Mar (Almeria). Organizatorii speră ca să li se alăture şi alte biserici, atât din zona Madrid cât şi din alte zone ale Spaniei, precum şi alte organizaţii civice ale românilor din Spania.

Protestul din faţa ambasadei Norvegiei dispune de aprobările necesare pentru o astfel de manifestaţie, Primăria Madridului eliberând autorizaţie pentru un grup de aproximativ 300 de persoane.

Persoanele de contact sunt: Darius Neag, Claudiu Covaciu, Mihai Zăgrean (fotograf şi cameraman) şi Gavrilă Zăgrean (pastorul Bisericii Elim). Mai multe informaţii puteţi găsi pe paginile de facebook ale respectivilor fraţi, precum şi la adresa: https://www.facebook.com/events/975854392508574/

bodnariu 1

De asemenea este indicat ca cei ce dispun de camere foto sau video profesionale, să participe şi să le folosească, pentru a putea transmite apoi aceste imagini prin internet.

Un astfel de protest a mai fost organizat în 19 Decembrie când au participat un număr de aproximativ 30 de persoane, dar atunci primăria nu a dat autorizaţie decât pentru doar 12 persoane. De asemenea un alt protest în faţa ambasadei Norvegiei, va fi organizat în data de 8 Ianuarie, de data aceasta protestul fiind organizat de Ambasada României din Madrid, dar despre acesta vom reveni cu mai multe detalii, la momentul potrivit.

Să ne rugăm cu toţii, în primul rând ca Dumnezeu să intervină în favoarea acestei familii atât de greu încercate, cât şi pentru reuşita unei astfel de acţiuni, cum este protestul paşnic din faţa Ambasadei Norvegiei din Madrid.

Comentarii

Lasă un răspuns