Protest de solidaritate cu familia Furdui la Barcelona

Sâmbătă 18 Decembrie va fi organizat un protest de solidaritate cu familia Furdui, la Barcelona.

Protestul va avea loc în fața Consulatului Germaniei, situat în Carrer Marina, nr. 16. Toți acei ce doresc să participe sunt așteptați la această adresă, începând de la ora 11:00.

Mai  multe organizații civice din Cataluña, coordonează această acțiune, de aceea, dacă sunt grupuri organizate din alte localități, care doresc să participe, este bine să ia legătură cu organizatorii, pentru a stabilii detalii legate de desfășurarea evenimentului și de logistica necesară.

Sunt invitați și așteptați toți românii (și nu numai) din Barcelona, din împrejurimi sau chiar de la distanțe mai mari, să participe. Noi chiar sugerăm bisericilor sau altor organizații civice, chiar dacă se află mai departe de Barcelona, să se organizeze și să participe la acest protest.

Reamintim că familiei Petru și Camelia Furdui din Germania (Walsrode – Hannover), i-au fost luați cei 7 copii de către Jugendamt (o instituție pentru protecția copilului), în data de 26 Aprilie 2021, pe motive religioase, sinistra organizație considerând că acești copii sunt în pericol. Este un caz identic cu cel al familiei Bodnariu, căreia în anul 2015, Barnevernet (o altă organizație sinistră, din Norvegia), le-a luat cei 5 copii, dar în urma presiunii internaționale, în special manifestată prin proteste de amploare, copiii au fost returnați familiei.

În 18 Decembrie vor fi organizate simultan mai multe proteste de solidaritate cu familia Furdui, în mai multe orașe din România și străinătate.

(coordonator protest – pastor Daniel Bogdan – 617 95 69 92)

Comentarii

Un comentariu la „Protest de solidaritate cu familia Furdui la Barcelona”

  1. Pingback: BARCELONA – Protest de solidaritate cu familia Furdui | RomaniaEv

Lasă un răspuns