Ore de religie evanghelică în școlile din Spania

  • Religie Evanghelică în școli? Da, este posibil, numai că nu toți cunoaștem această informație.
  • Cine poate solicita? Toți acei părinți care doresc să își crească copiii cunoscând valorile creștine. Nu este nevoie să aparții unei biserici evanghelice pentru a solicita această materie.
  • Cum se solicită? Părinții pot solicita această materie: ¨Religion Evangelica¨ completând un formular ce poate fi descărcat de pe pagina de Facebook ERE Comunidad Valenciana sau pagina de internet cgere.es, în secțiunea ¨informacion para padres¨.

Fiecare centru școlar are o dată limită pentru a depune aceste cereri și este nevoie de un anumit număr de solicitări pentru a fi aprobat. Pentru aceasta este important să ne asigurăm că școala (colegio o instituto) înregistrează cererile într-un mod adecvat și ca atare trebuie prezentată cererea în dublu exemplar, pentru fiecare copil, la secretariatul școlii. Ambele exemplare trebuiesc ștampilate și li se dă un număr de înregistrare. Un exemplar se lasă la școală iar cel de-al doilea rămâne la persoana solicitantă. Se face o poză după cererea ștampilată și se trimite la adresa de email: educación@cecva.es

 

        

Comentarii

Lasă un răspuns