Ordinări în Biserica „Elim” Tarancon

IMG-20150718-WA0002

Duminică 31 Mai a fost o zi de sărbătoare pentru Biserica Penticostală „Elim” din Tarancon, sărbătoare marcată de ordinarea în slujbă a fraţilor Marius Nicorici şi Aurel Daniel Floare, primul fiind ordinat presbiter, iar al doilea diacon.
Serviciul divin a fost cordonat de pastorul Gavrilă  Zăgrean (Biserica „Elim” Arganda del Rey), care are atribuţii pastorale în această biserică, iar predica  de bază a fost  rostită de pastorul  Fedor Timşac (Biserica Penticostală „Elim” Beasain) având ca  bază cuvântul din 1 Petru  5 :1 – 4. Subiectul predicii a fost: „Să slujim cu  toată reponsabilitatea”.
Au avut cuvinte de salut şi îmbărbătare pentru fraţii care urmau să fie ordinaţi, cât şi pentru biserică, pastorul Gavrilă  Zăgrean, pastorul Ioan  Trifan (Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Arganda del Rey şi presbiterul Daniel Cocis (Biserica Penticostală „Betel” Quintanar de la Orden).

Rugăciunea  de consacrare  în slujbă a fraţilor Marius Nicorici şi Aurel Daniel Floare, a fost înălţată de pastorii  Fedor Timşac, Gavrilă  Zăgrean şi Ioan Trifan.
Biserica „Elim” din Tarancon a fost  deschisă  în luna Noiembrie 2003  de câţiva fraţi originari de pe meleagurile bistriţene, la început  fiind o filie a Bisericii Penticostale „Elim” din Arganda  del  Rey. Cu timpul biserica a crescut numeric atingând astăzi numărul de circa 80 de membri, iar  la ora  actuală această biserică este  un punct  de rugăciune unde Domnul a ridicat multe  mărturii de vindecare şi  botez cu Duhul Sfânt.

IMG-20150718-WA0003 IMG-20150718-WA0001

Comentarii

Lasă un răspuns