Ordinări de slujitori în Biserica „Maranata” Getafe

La fel ca și în alte biserici din Spania, criza Covid a afectat și Biserica Penticostală „Maranata” din Getafe (Madrid), care avea programate ordinări de slujitori în primăvară, dar din motive cunoscute de toți, acestea au fost amânate pentru o altă dată.

Iar această altă dată a fost duminică 12 Iulie, când fratele Emanuel Iordache a fost ordinat în slujba de pastor, iar fratele Andrei Chelariu, în slujba de diacon.

La această sărbătoare a bisericii au participat pastorii Beniamin Giurgiu (Biserica „Betezda” Azuqueca de Henares), Nicu Cotta (Biserica „Emanuel” Quintanar de la Orden) și Pavel Negrușier (Biserica „Elim” Arganda del Rey). Pastorul Beniamin Giurgiu a coordonat serviciul divin, iar pastorii Nicu Cotta și Pavel Negrușier, au predicat Cuvântul Domnului.

Comisia de ordinare a fost compusă din cei trei frați pastori, la care s-a adăugat și fratele Emanuel Iordache, în cazul fratelui diacon Andrei Chelariu.

Fratele Emanuel Iordache, care preia responsabilitatea de pastor al Bisericii „Maranata” Getafe, este originar din jud. Buzău, iar în perioada 2003 – 2016, a slujit în Biserica „Emanuel” Quintanar de la Orden, ca lider de tineret și secretar al bisericii, fiind ordinat acolo ca diacon și apoi presbiter. În 2016, din motive profesionale, se mută în zona Madrid și se integrează în Biserica „Maranata” Getafe, unde în același an, în luna octombrie, preia conducerea acestei biserici. Fratele Emanuel este căsătorit cu Oana, bucurându-se împreună de cei 4 copii cu care i-a binecuvântat Dumnezeu, așteptând în același timp, o a cincea binecuvântare de felul acesta, undeva prin luna octombrie.

Fratele Andrei Chelariu, slujește de mai mulți ani în Biserica Maranata, fiind implicat în același timp, în perioada 2006 – 2012, în plantarea unei biserici penticostale române în orașul Leon, iar acum Domnul l-a chemat la slujba de diacon. Fratele Adrian este originar din Deva – HD, este căsătorit cu Ana, familia lor fiind completată de cei 4 copii, cu care Domnul i-a binecuvântat chiar și într-o țară străină.

Dorim ca Dumnezeu să-i binecuvinteze pe cei doi frați slujitori, împreună cu întreaga comunitate din Biserica „Maranata”.

Comentarii

Lasă un răspuns