Ordinări de slujitori în Biserica „Emanuel” Vilanova

Biserica Penticostală „Emanuel” din Vilanova i la Geltru s-a bucurat recent de investirea în slujbă a doi frați, Petru Gavrilaș și Beniamin Măierean, ce au fost ordinați diaconi.

Sărbătoarea a avut loc duminică 24 Februarie, când, alături de comunitatea locală, au participat mai mulți frați slujitori din Spania și România. Serviciul divin a fost condus de pastorul Viorel Necula (Biserica „Elim” Girona), biserica din Vilanova făcând parte din sectorul dânsului, iar din Cuvântul Domnului au slujit pastorii Mihai Morar (Biserica „Eben Ezer” Castellon), și Costel Gavrilaș (Biserica „Betleem” Beclean – BN). Predica pastorului Morar a fost intitulată: „Slujitorii biruitori în conflictul cu cel rău”, iar predica pastorului Costel Gavrilaș a fost inspirată din Efeseni 4:11 – 17 fiind intitulată: „Ce dă autoritate unui slujitor?” (din care vă prezentăm punctele principale):

  • Convingerea că Dumnezeu te-a chemat – Galateni 1:1
  • Recunoașterea și delegarea primită din partea bisericii – Faptele Ap. 13:1 – 3
  • Călăuzirea divină – lucrarea de misiune – Faptele Ap. 13:4; 16:5 – 10
  • Cuvântul lui Dumnezeu (Biblia)

Îndemnuri pentru rugăciune, însoțite de cuvinte de salut și îmbărbătare pentru cei doi frați, au avut și presbiterii Iosif Gavrilaș (Biserica Penticostală Piatra – Bistrița Năsăud), fratele lui Petru Gavrilaș, și Vasile Galan (Biserica „Maranata” L´ Arboc).

Serviciul divin de ordinare a fost coordonat de pastorul Mihai Morar, care împreună cu pastorii Viorel Necula și Costel Gavrilaș, și presbiterii Iosif Gavrilaș, Vasile Galan, Iosif Poruț și Nuțu Hiticaș (ultimii doi slujind în biserica locală), au efectuat ordinarea propriu-zisă, prin rugăciune cu punerea mâinilor.

Cântarea de laudă a fost misiunea grupurilor din biserica locală: grupul Emanuel, corul de fete, tinerii, adolescenții și corul mixt, ce au adus laude Domnului prin slujirea lor.

Ambii frați, ce au fost ordinați, sunt originari din localitatea Piatra – Bistrița Năsăud, dar fac parte din biserica din Vilanova de mai bine de 10 ani. Fratele Petru Găvrilaș este căsătorit cu Sanda și au împreună doi copii, iar fratele Beniamin Măierean este căsătorit cu Nina, la fel și ei, având împreună doi copii.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o masă de dragoste, la care a fost invitată întreaga asistență.

Dorim ca Dumnezeu să-i binecuvinteze pe cei doi frați diaconi, împreună cu ceilalți slujitori din Biserica „Emanuel” Vilanova și întreaga comunitate locală!

Comentarii

Lasă un răspuns