Ordinări de slujitori în Biserica Elim Beasain

Nu este o onoare mai mare în lumea aceasta, decât să fii chemat să lucrezi în ogorul Domnului, lucrare care cere dedicare, timp, sacrificiu, privațiuni uneori, dar care are promisiunea răsplătirii în Împărăția lui Dumnezeu.

Biserica Penticostală „Elim” Beasain (Guipuzcoa), s-a bucurat recent de chemarea și investirea în slujire a doi lucrători. Frații Ion Grijuc și Adrian Roman, duminică 4 Iulie 2021, au fost ordinați în slujba de presbiter.

La această sărbătoare, au fost invitați mai mulți pastori din diferite biserici, pentru a sluji la acest frumos eveniment. Pastorul Simion Bumbar (Biserica „Betel” Sighetu Marmației), secretar general al Cultului Penticostal din România, a răspuns acestei invitații, alături de frații Pavel Negrușier (Biserica „Elim” Arganda) și Adrian Moldovan (Biserica „Gosen” Madrid). Pastorii Negrușier și Moldovan au avut cuvinte de salut și îmbărbătare pentru cei doi frați, iar pastorul Bumbar a avut predica de bază.

Titlul predicii, inspirată din 2 Timotei 4:5 – 14, a fost: „Ce este important pentru un slujitor al lui Dumnezeu”:

 • Să fie treaz și să se țină de învățătura sănătoasă.
 • Să rabde suferințele fără să accepte compromisuri.
 • Să facă lucrul unui evanghelist păsându-i de cei pierduți
 • Să-și îndeplinească bine slujba pentru ca să poată primi răsplata.

Serviciul divin de ordinare a fost coordonat de pastorul Simion Bumbar, care apoi, împreună cu pastorul bisericii locale, fratele Fedor Timșac și ceilalți doi pastori invitați, a procedat la investirea în slujba de presbiter a fraților Grijuc și Roman, prin rugăciune și punerea mâinilor.

Ambii frați, ce au fost ordinați presbiteri, provin din pepiniera bisericii locale, ei având o vechime considerabilă în acel loc, unde au fost ordinați mai întâi diaconi, fiind implicați în slujire de mult timp. Fratele Adrian Roman este responsabil de lucrarea cu copiii, iar fratele Ion Grijuc, este administratorul bisericii. De asemenea, ambii frați sunt originari din nordul României, din zona locuită de frații ucraineni, primul din Ruscova și cel de al doilea din Repedea.

Dorim ca Domnul să binecuvinteze pe cei doi slujitori, împreună cu întreaga comunitate de credincioși din Beasain!

Comentarii

Un comentariu la „Ordinări de slujitori în Biserica Elim Beasain”

 1. Dumnezeul Atotputernic care ia chemat în prima
  Linie să le dea puterea de care au nevoie pentru a duce lupta pînă la capăt!
  Priviți spre,, Țintă “ nu vă uitați înapoi și noi vă susținem și după voi Continuăm!
  Fiți Binecuvîntati voi și familiile voastre!
  Amin!
  🙌🙏

Lasă un răspuns