Ordinarea unui slujitor la Biserica „Muntele Sionului” Avila

Pentru Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Avila, ziua de 12 Octombrie a însemat o sărbătoare deosebită, prin ordinarea în slujba de diacon a fratelui Florin Alexa.

IMG-20141225-WA0003

Biserica din Avila este o comunitate relativ mică, constituită din aproximativ 30 de membrii majori, plus cei 26 de copii ai familiilor comunităţii. Biserica a început să funcţioneze cu un mic grup încă din anul 2006, iar un an mai târziu s-au constituit într-o comunitate de sine stătătoare, grupul fiind deja mult mai numeros. Odată cu începutul crizei economice, biserica a înregistrat o scădere a numărului de membrii, datorită plecării multor fraţi în alte zone, dar cei care au rămas au continuat lucrarea cu zel şi dăruire, fără a fi descurajaţi de circumstanţele sociale sau economice. În prezent pe lângă cei menţionaţi mai sus, biserica este frecventată de încă alte patru familii, care provin din confesiuni neevanghelice.

IMG-20141225-WA0005

La acest eveniment au participat fraţii pastori Iulian Groza, Ioan Trifan şi Tinu Epure, toţi trei fiind slujitori în Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Arganda del Rey, biserică ce asistă spiritual biserica din Avila.

Ordinarea fratelui Florin Alexa în slujba de diacon, răspunde unei nevoi a bisericii care se impunea de mai multă vreme, datorită faptului că nu dispunea de nici un slujitor ordinat, în urma plecării fratelui diacon Adi Boldijeri din biserică, în urmă cu mai mult timp.

IMG-20141225-WA0007

Dumnezeu să binecuvinteze întreaga comunitate din Avila, împreună cu noul lor slujitor, căruia îi dorim călăuzire divină, înţelepciune şi putere ca să mărturisească Cuvântul Domnului.

Comentarii

Un comentariu la „Ordinarea unui slujitor la Biserica „Muntele Sionului” Avila”

  1. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (29.12.2014) | Romania Evanghelica

Lasă un răspuns