Ordinare în Biserica Penticostală Estebanvela – Ayllon (Segovia)

……pentru că Domnul este bun și plin de îndurare în bunătatea Lui, El mai cheamă și azi oameni în lucrare, pentru marele seceriș care este atât de aproape și lucrători sunt așa de puțini. Astfel, Domnul în marea sa bunătate, a mai chemat un lucrător în persoana fratelui FLORIN POCIOIAN din Biserica Penticostala din ESTEBANVELA – AYLLON (Segovia) care în data de 19 Martie 2017 a fost promovat în slujba de presbiter.

Fratele Florin a fost ordinat în slujba de diacon în data de 27 Aprilie 2014, în aceeași biserică, cea din Estebanvela, iar pe parcursul acestor ani înaintarea lui și dedicarea pentru slujire a fost văzută și recunoscută de toată comunitatea creștină din zonă.

La această sărbătoare au fost prezenți mai mulți frați slujitori din România și Spania, cum ar fi responsabilul Bisericii Penticostale „EFRATA” din Șimand, fratele presbiter VASILE HAHĂU, fratele TEODOR DRONCA, pastorul Bisericii „BETANIA” Sebiș și cu responsabilități pastorale la Șimand, iar din partea Comunității Penticostale Madrid – Nord, secretarul comunității, fratele ADI SZEP, pastorul Bisericii „BETANIA” din Getafe.

Pastorul ANTON ANDRESI, responsabilul Bisericii din Estebanvela, a condus programul, iar mesajul de bază a fost rostit de către pastorul TEODOR DRONCA, mesaj inspirat din cartea lui TIT 1:5-9, având ca temă calitățile și trăirea unui slujitor în aceste vremuri.

Pe lângă frații amintiți mai sus, au mai slujit și frații IULIAN FOLIAN, diacon în Biserica „EBEN EZER” din Cuellar (Segovia) și ALEXANDRU CIMPOIEȘ, presbiter în acceiași biserică, care a avut un mesaj în limba spaniolă, pentru invitații spanioli care au asistat la slujbă, printre aceștia fiind și reprezentanți ai autorităților din oraș, de la Guardia Civil, precum și prieteni și invitați ai familiei, din localitatea Ayllon.

Pastorul ADI SZEP  a condus slujba de ordinare, punerea fratelui Florin în slujbă făcându-se conform învățătirii Nou Testamentale, prin rugăciune cu punerea mâinilor de către frații slujitori.

Fratele FLORIN POCIOIAN este originar din localitatea ȘIMAND, jud. Arad, localitate unde el s-a întors la Domnul si unde a slujit o perioadă, până când a emigrat în Spania, stabilindu-se în localitatea Ayllon.

Mulțumim Domnului pentru lucrarea pe care o desfășoară în Biserica Lui, cât și pentru că El mai are oameni care se pun la dispoziția Lui în orice loc din lumea aceasta.

Cu stima ALEXANDRU CIMPOIEȘ

Comentarii

Lasă un răspuns