Ordinare în Biserica „Filadelfia” Valladolid

Duminică 08.12.2019 pentru tânăra Biserică Penticostală „Filadelfia” din Valladolid a fost o zi istorică, în această zi având loc primul act de ordinare a unui slujitor al acestei comunități, fratele Daniel Haniş fiind ordinat în slujba de diacon.

La acest eveniment ne-am bucurat de o atmosferă spirituală autentică, în care am simțit în mod deosebit prezenţa Domnului. Mai mulți frați slujitori, din Spania și România, au răspuns invitației noastre, de a fi părtași la bucuria sărbătorii, printre care fratele Domin Haniş, pastor în Biserica Penticostală din Cladova – Timiş, care este şi frate de corp cu fratele Daniel. Fratele Domin a predicat despre echilibrul spiritual, inspirându-se din 2 Timotei 2:15 – „Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului”. 

Din partea Comunității Penticostale Teritoriale de Spania a fost prezent fratele Adi Szep, pastor în Biserica Penticostală „Betania” Getafe, care în final a vorbit despre importanța slujirii în lucrarea lui Dumnezeu și care a oficiat şi actul punerii în slujbă a fratelui Daniel. Familia fratelui Adi Szep a slujit prin cântare.

Serviciul divin a fost condus de fratele Sorinel Talpeş (Biserica „Betania” Alcañices), cuvinte de salut şi încurajare fiind aduse de asemenea de fratele Ieronim Sofronie, prezbiter în Biserica Penticostală „Betel” Aviles, fratele Florin Alexa diacon în Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Avila şi fratele Iulian Folian din Biserica Penticostală „Eben-Ezer” Cuellar. Împreună de noi au mai fost frați din Aviles, Torrelavega, Miranda de Ebro, Cuellar, Salamanca şi Alcañices.

Mulțumim Domnului că şi în această zonă de nord-vest a Spaniei îşi dezvoltă lucrarea, precum şi tuturor celor implicați în a pune umărul la extinderea împărăției lui Dumnezeu pe aceste meleaguri!

Comentarii

Lasă un răspuns