Ordinare în Biserica „Betel” Valencia

IMG_3318

Biserica Penticostală „Betel” Valencia are un nou slujitor, prin ordinarea în slujba de diacon a fratelui Daniel Pomparău, eveniment ce a avut loc duminică 12 Iulie.

Serviciul divin de consacrare în slujbă a fratelui Daniel, a fost coordonat de păstorul acestei biserici, fratele Daniel Floruţă, care a slujit alături de ceilalţi slujitori ai bisericii şi fratele Beni Drădici (Biserica „Eben Ezer” Castellon), care a fost invitat să participe la acest eveniment. Au avut cuvinte de salut fraţii Dan Marţincu (presbiter – Biserica Betel) şi Ilie Rusu (Biserica penticostală de ziua a 7-a Museros).

Fratele Viorel Pavăl (pastor asisten – Biserica Betel) a prezentat un mesaj intitulat „Cum ar trebui să fie un slujitor al Domnului”, inspirat din Matei 20:20 – 28. Mesajul pastorului Beni Drădici a fost intitulat „Un bun ispravnic”, textul de la care a pornit fiind cel din 1Corinteni 4:1, 2. Un bun ispravnic trebuie să dovedească:

  • Pocăinţă
  • Vrednicie (competenţă)
  • Disponibilitate
  • Motivaţie corectă

Corul şi orchestra bisericii au lăudat pe Domnul prin cântare, alături de un grup de cântăreţi, grup din care a făcut parte şi fratele Daniel Pomparău.

Consacrarea fratelui Daniel în slujba de diacon a fost făcută prin rugăciune cu punerea mâinilor, la care au participat toţi slujitorii prezenţi, iar rugăciunea a fost înălţată de fratele pastor Daniel Floruţă.

Daniel Pomparău este originar din Dumbrăveni – Suceava, este căsătorit cu Valerica şi împreună au un copil.

IMG_3325  IMG-20150712-WA0000IMG_3330 IMG_3311

Comentarii

Lasă un răspuns