Ordinare de pastor în Biserica „Betel” Aviles

Suntem bucuroși să vă anunțăm prin intermediul acestui site al evanghelicilor din Spania, ordinarea în slujbă a unui nou pastor, care a avut loc în Biserica Penticostală „Betel” Aviles (Asturias).  Fratele Francisc Penacec, a fost cel care a răspuns chemării Domnului, fiind investit în această slujbă, care presupune responsabilitate, dedicare, slujirea altora și predicarea Evangheliei.

Evenimentul, a avut loc duminică 19 Septembrie 2021, la această sărbătoare participând frați slujitori din mai multe biserici precum fratele Fedor Timşac (pastor în Biserica „Elim” Beasain şi preşedintele Comunității Penticostale Teritoriale din Spania), fratele Mitică Rus (slujitor actual în Austria şi fost pastor al Bisericii „Betel” Alcalá de Henares şi „Betel” Asturias), fratele Anton Andresi (pastor în Biserica Penticostală Estebanvela) şi fratele Sorin Talpeş (prezbiter în Biserica „Betania” Alcañices).

Serviciul divin a fost condus de responsabilul bisericii, fratele prezbiter Ieronim Şofroni, care în toți anii de slujire a investit în tinerii bisericii, promovându-i în slujbele de diacon, prezbiter şi chiar în cea de pastor.

Fiecare frate slujitor, din cei menționați mai sus, a avut câte un mesaj din Cuvântul lui Dumnezeu, atât pentru fratele ordinat cât şi pentru biserică.

Serviciul divin de ordinare a fost coordonat de pastorul Fedor Timșac, care împreună cu ceilalți doi pastori prezenți, au procedat la consacrarea în slujire a fratelui Francisc Penacec, prin rugăciune, cu punerea mâinilor.

Grupul de tineri al bisericii, împreună cu fratele Florin Ciulin din Beasain, au slujit Domnului prin cântare.

Fratele Francisc Penacec este originar din comuna Brusturi, județul Bihor, este căsătorit cu Georgiana şi Dumnezeu i-a binecuvântat cu 3 copii. Și-a început slujirea în Biserica „Betel” Aviles, fiind ordinat ca diacon în anul 2011, și apoi, în anul 2018, ca prezbiter.

Dorim ca Dumnezeu să-l binecuvinteze pe fratele Francisc în această nouă etapă a slujirii, împreună cu toată comunitatea din Aviles – Asturias.

Comentarii

Lasă un răspuns