Ordinare de diacon în Biserica „Biruința” Grado (Asturias)

Duminică 6 octombrie 2019 a avut loc ordinarea în slujba de diacon a fratelui Lucaci Otniel, în Biserica Penticostală „Biruința” din Grado (Asturias).
La această sărbătoare a bisericii au participat pastorii Anton Andresi (Biserica Penticostală Estebanvela – Segovia), ca delegat din partea Comunitatii Penticostale Madrid-Nord și Anton Penacec din Varasău – România, împreună cu frații presbiteri Ieronim Șofroni și Francisc Penacec, ambii de la Biserica „Betel” din Aviles.

Cuvântul Domnului a fost vestit de pastorii Anton Penacec și Anton Andresi, iar la sfârșitul slujbei, pastorul Andresi, a coordonat actul de ordinare.

Biserica din Grado, mulțumește cu această ocazie, tuturor fraților care au luat parte la bucuria acestei comunități și totodată dorește ca harul și binecuvântarea Duhului Sfânt să fie peste slujirea fratelui Otniel.
Fratele Otniel (Oti), sub îndrumarea și cu ajutorul fratelui presbiter Francisc Penacec, continuă astfel lucrarea începută de fratele presbiter Iacob Tic, în mica localitate din nordul Spaniei, fratele Iacob întorcându-se în urma cu 2 ani în Romania, unde continuă să slujeasca în Oradea și în alte biserici din județul Bihor.

Comentarii

Lasă un răspuns