O nouă biserică penticostală în Grado – Asturias

grado 2

Undeva prin anul 2011, mai exact în toamna acelui an, în urma iniţiativei unui frate lucrător, prooroc al Domnului, au început întâlniri de rugăciune în casele unor fraţi din Grado – Asturias. Apoi la chemarea Domnului, în Februarie 2012, împreună cu frații de acolo, am închiriat un local pentru a-l amenaja ca local al bisericii.

grado 1

Cu sprijinul Bisericii „Betel” din Aviles şi a altor biserici din Spania, în special a celor din Beasain şi Alcala de Henares, au început lucrările de reformă a acelui local, care s-au finalizat în luna Mai 2016, iar pe data de 15 a respectivei luni, a avut loc Sfinţirea Locaşului de Cult, eveniment la care au participat mai mulți fraţi invitați. Din partea Comunităţii Teritoriale Penticostale Spania – fratele pastor Fedor Timșac,  preşedinte al Comunităţii. Alături de fratele Timșac au mai fost prezenţi la acel eveniment fratele Lucian Asan, pastor misionar în Giurgiu, fratele Şofroni Ieronim, prezbiter al Bisericii „Betel” din Aviles cȃt şi Fratele Nicu Lucaci, responsabil al Bisericii Penticostale din Chier, judeţul Arad. Slujba din ziua respectivă a fost condusă de fratele Iacob Ţic, diacon al Bisericii „Betel” Aviles şi responsabil  al Bisericii „Biruința” din Grado, ce este filie a Bisericii „Betel” Aviles. Actul de sfinţire al Bisericii a fost oficiat de către fratele pastor Fedor Timşac, împreună cu ceilalţi slujitori amintiţi mai sus. Slujba deschiderii acestui Locaş de Cult a fost încununată cu un act de binecuvântare a unui copilaş în Familia Lucaci Oti şi Irina, membri în această Biserică.

Până în prezent, lucrarea din Grado s-a bucurat de mai mulți oameni care s-au întors la Dumnezeu şi care au încheiat Legământ în apa botezului. Astfel, în cadrul unor botezuri organizate în Biserica „Betel” din Aviles, au efectuat botezul un număr de 7 persoane. Ştim şi credem într-un mandat pe care ni l-a încredinţat Dumnezeu de a propovădui Evanghelia la orice făptură, iar ca atare ne luptăm cu tot ce avem într-un oraş cu doar 11 000 de locuitori, dar printre care sunt o mulţime de români pe care dorim să îi vedem în Casa Domnului, aşa că vă invităm să ne susţineţi în rugăciune cu privire la această lucrare.

Va mulțumim – Iacob Ţic

În prezent Biserica „Biruința” Grado  are în componența ei 9 membri majori, iar numărul celor ce se adună în fiecare duminică este în jur de 15 persoane. În perspectivă se are în vederea efectuarea unui botez a trei persoane ce frecventează regulat biserica. Această biserică este cea de a treia din Asturias, după cele din Aviles și Gijon.

Adresa bisericii:

Avenida Valentin Andres, Nr. 7 bajo posterior

33 828 – Grado – Asturias

Programul bisericii: – duminica dimineața – 10:00 – 12:00

Persoană de contact: – diacon Iacob Țic; tel. – 663 161 771

grado

 

Comentarii

Lasă un răspuns