Noi perspective pentru Biserica „Muntele Sionului” Arganda del Rey

Sâmbătă 18 Noiembrie 2017, a fost o zi a mulțumirii și a bucuriei pentru Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Arganda del Rey. Mulțumire, pentru că după cele aproximativ trei luni, cât au durat lucrările la ultimul proiect desfășurat în biserica noastră, ce a constat în extinderea localului prin amenajarea unui spațiu suplimentar, Dumnezeu a fost cel care a a dat izbândă, biruință și protecție la realizarea acestei lucrări.

Totodată și bucurie, mai ales în rândul celor mici, copiii bisericii, și a învățătorilor, pentru că de acum înainte își vor putea desfășura activitățiile în condiții optime, lucrarea aceasta fiind necesară având în vedere numărul destul de mare al copiilor, ce depășește 160, împărțiți în cinci grupe.

Proiectul în sine a constat în transformarea unui spațiu de aprox 250 mp, adiacent locației bisericii noastre, care era gol, murdar și neîngrijit, într-unul util, și care s-a transformat în 4 săli de clasă, încă o sală mai mare pentru diferite activități, o bucătărie și două grupuri sociale.

Departamentul de Administrație  al Bisericii a dat dovada de mult profesionalism și putere de sacrificiu în desfășurarea lucrărilor, acestora alăturându-se frații și surorile din biserică, prin munca lor, prin banii lor, sau prin bunurile dăruite.

De remarcat este contribuția unor frați din biserică, ba chiar și a unora din afara bisericii, cu multe materiale de construcții  și/sau forță de muncă, astfel costul lucrării fiind diminuat foarte mult.

Pentru toti cei ce s-au implicat într-un fel sau altul în această lucrare, nu ne rămâne decât să le dorim ca Domnul să-i binecuvânteze si să le răsplătească!

Și mai presus de orice, mulțumirile noastre se îndreapta spre Dumnezeu! „Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă, pentru bunătatea ta, pentru credincioșia Ta!(Ps.115.1)

CE NE DORIM  DE LA „ȘCOALA BIBLICĂ MUNTELE SIONULUI”?

Dorim ca aici să fie locul în care să învățăm:

  • din Cuvântul Domnului
  • să ne relaționăm corect cu ceilalți colegi, cu învățătorii și cu frații slujitori.
  • să prețuim și să îngrijim de bunurile materiale ale școlii și ale bisericii.
  • să creștem prin educație, să ne maturizăm și să pregătim slujitorii de mâine ai bisericii.

AȘA SĂ NE AJUTE DOMNUL, DUMNEZEUL NOSTRU!!!

(Dan Bunculeț – Biserica Penticostală „Muntele Sionului” Arganda del Rey)

Comentarii

Lasă un răspuns