Israel, o experiență spirituală unică

israel1

Pentru un creștin veritabil Israelul nu este doar un prilej de a face cunoștință pe viu cu istoria spiritualității noastre, ci este mai ales un loc drag sufletului, pentru că aici și-a îndeplinit misiunea pe pământ Mântuitorul, aici s-a născut credința noastră, aici dăinuie de milenii cele relatate în Cartea Cărților, iar noi le putem vedea, atinge și ne închina.

Îmbarcați-vă într-o călătorie în Israel cu Filadelfia Turism pentru a vă întoarce în vremea apostolilor! Timp de opt zile vom cutreiera pământurile sfinte, reeditând Drumul Crucii până la Sfântul Mormânt, cu toate cele 14 opriri ale lui Hristos pe Via Dolorosa, ne vom ruga în Grădina Ghetsimani, vom naviga pe Marea Galileii, unde Hristos a pășit pe ape și Şi-a sfătuit apostolii să devină „pescari de oameni”, ne vom înveșmânta în costume tradiționale evreiești la fel ca primii creștini și vom călca pe urmele lui Isus în acordurile divine ale formației „Speranța și prietenii”.

israel2

 De ce un pelerinaj în Țara Sfântă?

  • Pentru că Israelul este țara care ne dezvăluie în toată splendoarea momentele nașterii creștinătății.
  • Pentru Ierusalim, orașul în care toată suflarea creștină vine să se reculeagă în Biserica Sfântului Mormânt, ridicată pe locul crucificării Mântuitorului. Dar și pentru a descoperi monumentele antice: grandioasa construcţie a lui Irod – Citadela din Ierusalim, Turnul lui David, Biserica Sfântului Ioan Botezătorul, etc.
  • Pentru Nazaret, orașul în care s-a păstrat până în zilele noastre grota Fecioarei Maria, unde Arhanghelul Gavril i-a dat vestea viitoarei nașteri. Tot aici de neratat este și satul Nazaret, o copie fidelă a așezării de acum 2000 de ani în care a copilărit Isus, cu case construite după tehnicile vremii și locuitori purtând costume tradiționale în timp ce fac muncile zilnice.
  • Pentru Betleem și Biserica Nașterii Domnului, ridicată pe locul ieslei în care s-a născut Isus.
  • Pentru Capernaumul Sfântului Petru, denumit și „Cetatea Domnului”; locul în care Mântuitorul a făcut multe dintre minunile Sale.
  • Pentru Templul Cărții, găzduit de Muzeul Israelului, care conține manuscrisele găsite la Marea Moartă în 1947.
  • Pentru Templul și grădinile Bahai din Haifa, supranumite ce-a de a opta minune a lumii.

Indiferent de vârstă, orice creștin care vizitează Israelul se întoarce acasă cu un sentiment unic al purificării, cu o liniște interioară de care doar cel care a urcat Dealul Golgotei se poate bucura.

israel2

Box:

Filadelfia Turism vă invită într-o călătorie unică în Israel. Oferta include biletul de avion tur-retur, transportul la obiectivele turistice, șapte nopți de cazare în hoteluri de 4*+ cu demipensiune, toate taxele de intrare la muzee, serviciile ghidului local vorbitor de limbă română și asigurările storno și medicală.

Acest pelerinaj, în prezența formației „Speranța și prietenii”, cu toate taxele incluse în preț, este un produs exclusiv Filadelfia Turism.

Contact:

LIDIA SIGHIARTĂU – manager Filadelfia Turism, 0730.585.800, lidia@filadelfiaturism.ro

israel3

israel4

israel5

Pentru mai multe detalii accesți site-ul www.filadelfiaturim.ro

Comentarii

Lasă un răspuns