Invitație la aniversarea a 500 de ani de la Reforma Protestantă

Iubiți frați păstori, lideri sau conducători ai bisericii Domnului,

Așa după cum se cunoaște, anul acesta este aniversarea a 500 de ani, de la Reforma condusă de Martin Luther. Această sărbătoare se va desfășura la Madrid, în perioada 10-15 Iulie 2017, va fi condusă de FEREDE, și sunt invitate toate bisericile evanghelice din Spania, indiferent de naționalitate, denominație sau organizația din care fac parte, pentru a participa și de asemenea pentru a se implica în organizarea și sponsorizarea, acestui mare eveniment evanghelic la nivel național, care va costa 350.000€.

Mai jos, o să dau câteva informații importante:
1. Responsabilul principal, care se ocupă de toată organizarea, este pastorul Juan Carlos Escobar, și poate fi contactat pentru orice informații, la telefonul 618 607 475.
2. Acțiunea ”Campamento Urbano”, se va desfășura în perioada 10-14 Iulie, și va avea ca obiectiv, înscrierea a 3000 de tineri, care dimineața vor fi împreună pentru ateliere pe diferite teme, iar după masa, vor ieși toți în stradă, împărțiți pe grupe mici, pentru evanghelizare. Se poate înscrie oricine vrea să participe sau să ofere cazare pentru tinerii care vor veni din alte localități. Este obligatoriu înscrire.
3. ”El VIII Congreso Evangelico Nacional”, pentru păstori și lideri, va fi organizat în perioada 12-14 Iulie la Palacio de los Deportes, în Madrid. Invitații care vor predica sunt: Gary Wilkerson, Valdir Steuernagel, John Wang și Samuel Escobar. Coordonatorul acestui congres, este Pastorul Mariano Blasquez. Intrarea este liberă.
4. ”Cultos Unidos”, Vineri 14 iulie de la ora 19:00 și sâmbătă 15 iulie de la ora 16:00, la Palacio de los Deportes. Predică Marcos Vidal și Gary Wilkerson. Intrarea liberă.
5. ”Fiesta de la Esperanza”, este o convocare a peste 30.000 de persoane, în stradă, în Plaza Cibeles de la ora 11:00. Va predica Juan Carlos Escobar și se va organiza un concert cu Esperanza de vida, Alex Sampedro, Marcos Vidal, Danilo Montero, Kike Pavon. La acest eveniment este nevoie de 200 voluntari, 400 oameni de ordine și 1500 de consilieri spirituali pentru a vorbi cu cei ce vor veni să se predea Domnului. Persoana de contact pentru înscrieri este Pastorul Enrique Montenegro și poate fi contactat la telefonul 661 810 777.

Acestea sunt în mare lucrările acestui eveniment.
Eu am fost implicat de la început în organizare și am primit însărcinarea să transmit mai departe Comunității Evanghelice Române din Spania acest mesaj de chemare la o lucrare foarte importantă, care trece dincolo de o aniversare și se dorește a fi imaginea unității Bisericii lui Hristos din Spania și de asemenea un timp special de evanghelizare a acestei țări. Vă rugăm frumos să anunțați acest eveniment peste tot pe unde aveți posibilitatea și dacă doriți să-l faceți public prin toate rețelele de socializare de care dispuneți.
Acum rămâne la alegerea și decizia fiecărui păstor sau lider, dacă vrea sau nu, să mobilizeze biserica să participe, să susțină și să se înscriere la aceste lucrări.
Pentru alte informații suplimentare, mă puteți contacta la telefonul 627 248 623, sau puteți contacta direct cu organizatorii fiecărui departament.
Domnul să vă binecuvânteze și să vă dea propășire în toate.

Pastor Ciprian Frătean – Biserica „Shalom” Torrejon de Ardoz (Madrid)

Comentarii

Lasă un răspuns