“Dynamis Radio” – emisiuni în limba română în Madrid

4522940747 „Dynamis Radio” este radioul care oferă emisiuni cu conţinut creştin în Madrid şi în zonele adiacente, 24 de ore pe zi. Sub îndrumarea pastorului Juan Cano, pastor al Bisericii Evanghelice „Pasion por Cristo” din Madrid (biserică penticostală), acest post de radio are ca obiectiv atingerea tuturor ascultătorilor din zonă cu mesajul Evangheliei. Atât la cei care îl cunosc pe Hristos cât şi la cei care „nu au avut încă această minunată experienţă de întâlnire cu Salvatorul nostru”, aflăm de pe pagina web al acestuia. Inspiraţi din Faptele Apostolilor 1:8 „Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului” (Faptele apostolilor 1:8), „dorim să transmitem mesajul împăcării cu Dumnezeu la toată iubita noastră audienţă, prin acest mediu”, precizează responsabilii radioului.

Ce este demn de remarcat şi important pentru comunitatea română, este faptul că de săptămâna trecută „Dynamis Radio” acordă două ore pe săptămână de emisiune în limba română. Biserica BETEL Coslada, păstorită de Ciprian Frăţean, va fi cea care se va ocupa de aceste emisiuni, cu scopul de a transmite un mesaj cald, cu conţinut spiritual, vorbitorilor de limbă română din Madrid şi împrejurimi. „Suntem începători la radio şi mai avem multe de învăţat, mai ales că vom transmite emisiunea în direct, dar avem o inimă mare şi o mare dragoste pentru compatrioţii noştri din această zonă. Este o mare oportunitate care ne-au oferit-o cei de la acest post de radio şi ar fi o mare pierdere atât pentru noi care suntem responsabili de a transmite altora Evanghelia, cât şi pentru românii de aici, dacă nu am fructifica această ocazie”, ne spune pastorul Ciprian Frăţean. „Vrem să avem un program interactiv în care ascultătorii să poată participa sunând la  telefonul  912 88 22 00   şi vom avea invitaţi în direct cu care vom împărtăşi Cuvântul Scripturii, experienţe cu Dumnezeu sau să răspundem ascultătorilor noştri”, continuă pastorul. 912 88 22 00

„Dynamis Radio” poate fi ascultat pe următoarele frecvenţe:

87,5 FM –      Madrid

94,3 FM –      Corredor de Henares

101,9 FM –    Zona Madrid Sud

Emisiunile în limba română vor avea loc în zilele:

LUNI  –         orele 15:00 – 16:00

VINERI  –     orele 15:00 – 16:00

Dynamis Radio poate fi ascultat şi pe Internet accesând site-ul oficial al acestuia (link AICI), pe pagina principală în stânga sus făcând clic pe unul din cele două simboluri ale unui aparat de radio.

Din partea celor care administrăm site-ul Spania Evanghelică, le dorim fraţilor de la Biserica Betel Coslada putere şi călăuzire divină în această lucrare, cât şi tuturor ascultătorilor acestui post de radio, binecuvântarea Domnului.

Sugerăm tuturor celor care vor citi acest articol să ducă mai departe acest mesaj celor care pot să asculte programele la radio.

Comentarii

Un comentariu la „“Dynamis Radio” – emisiuni în limba română în Madrid”

Lasă un răspuns