11 comentarii la „Anunțuri”

 1. Caut tineri care doresc sa se implice la redactarea unei reviste crestine pentru tineri. Ma jos veti gasi domeniile in care avem nevoie de ajutor:
  Redactie
  Corectura
  Grafica si tehnoredactare
  Responsabil web-site.
  Cei interesati sa ma contacteze. costeltin@gmail.com
  Va multumesc!

 2. Am lucrat in urma cu 3ani in Spania-zona Castellon-Valencia ca instalator faianta dar cu criza care a venit m-am intors acasa in ungaria-Szeged.De atunci nu am mai gasit de lucru.Primesc un ajutor de la guvern 100 euro iar sotia 50euro de la guv.roman,ea fiind bolnavade o boala imuna (osceoscleroza )ingrosarea pielii ceea ce afecteaza functionarea organelor din interior a corpului.Sintem in situatia ca nu putem sa achitam nici chiar cheltuielile comune ale apartamentului. De aceea caut de lucru oriunde afara Sint de meserie timplar fac totul legat de aceasta meserie .Am lucrat in america la marmura ,cunter.top pentru bucatarii,Fabricat-instalat) so sint un fel de hady man.Daca este careva interesat de ceea ce pot face las un numar de telefon:3662467143sau mobil36304711816 .Am o promisiune in Florida-USA dar doar luna viitoare.As dori europa pentru ca lucrez cu acte ,vorbesc spaniola-engleza-maghiara-romina.Sint de credinta baptist dar religiunea nu-i importanta ce este in inima omului aceea e placut Domnului.Multumesc Domnului pentru purtarea de grija.

 3. Dragi frati,
  tatal meu munceste de 10 ani in spania si acum nu mai are loc de munca. Daca cineva poate sa-l ajute cu un loc stabil, va rog sa ma anuntati pe adresa de mail: n_marlen@yahoo.com. Tata(59 ani) are rezidenta si toate actele necesare pentru lucru si vorbeste limba spaniola cursiv; ar putea munci oriunde. In ultimul timp a lucrat ca sofer de cursa lunga pe camion. Iar placea sa contiue munca aceasta dar accepta si altceva.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze

 4. suntem o familie tineri de 39 si 41 ani cautam sa muncim afara in Spania sau italia suntem dintr un oras mic unde nu se mai intimpla nimic demult numai preturile evolueaza in romania .suntem seriosi si foarte capabili cine stie de munca ceva in agroturism,hoteluri restaurant sotia are experienta ca bucatareasa .eu sunt sudor ,sofer ,etc. suntem dispusi si la o mica afacere afara cu ceva colaborari .multumim si Doamne ajuta! pentru contact latel.0040765019463 sau mail:reea_tea@yahoo.com

 5. va las tel. mele de contact pentru a impartasi cu voi afacerea mea 626716567 y 692919259 o zi buna NICU catalunia

 6. ma numesc Mirel Kerekes apartin de Biserica Baptista de Guadalajara in momentul de fata fr. Zoli nu mai apartine de aceasta biserica va rog sa lua-ti legatura cu fr. Peti responsable cu tot ce se intampla in momentul de fata in Biserica din Guadalajara ca sa actualizati adresa si numarul de telefon.Multumesc si D-ul sa va Binecuvinteze.

 7. Buna ziua,

  Numele meu este Mihaela Dragana, si incepand cu finalul lunii septembrie voi fi studenta la facultatea din Granada. Venind din Romania, imi este destul de dificil sa caut chirie prin intermediul internetului, deoarece exista multe riscuri. Eu voi ajunge in Granada pe 13 Septembrie, si caut un loc unde sa stau pentru 2-3 zile maxim, timp in care imi pot cauta ceva de inchiriat. In cazul in care cunoasteti persoane ce inchiriaza apartament in Granada mi-ar fi de mare ajutor.

  adresa mea de mail este mihaela_dragana@yahoo.com
  numar telefon: +40745531942

  GBU!

 8. pace voua ma numesc calin si am 29 de ani si am venit in spania pentru a gasi un loc de munca …nu am mai lucrat in spania si domeniul in care eu ma pricep cel mai bine este ca BRUTAR si am experienta in acest domeniu dar pot lucra in orice domeniu este posibil …daca ma puteti ajuta cu ceva sau stiti un loc de munca va rog frumos ma puteti contacta la nr de tel 642526245 sau la email cocarla.calin@yahoo.com

Lasă un răspuns