Deschiderea noii locații a Bisericii „Emanuel” Logroño

Duminică  4 Iunie, a avut loc inaugurarea noului locaș de cult al Bisericii Penticostale „EMANUEL” Logroño – La Rioja.

Serviciul divin, la care au participat aproximativ 150 de suflete, a fost condus de pastorul local al bisericii, fr.Ion Ilie, iar prin cântare au slujit: familia Szep (Biserica „Betania” Getafe), sora Lidia Farcaș (Biserica „Emanuel” Quintanar de la Orden), precum și frați și surori din Bisericile din Pamplona , „Măslinul” Logroño și „Maranata” Logroño.

De asemenea, au mai slujit prin cantare un grup de tineri din partea Bisericii „Emanuel” și fratele Fabian Charrie, pastor de tineret în bisericile spaniole din Logroño.

 

Fr. pastor Francisco Gabarri – președintele Consejo Evangelico La Rioja, a prezentat un frumos cuvânt de salut din partea acestei instituții și a frățietății evanghelice spaniole din regiune.

 

Mesajul de bază a fost transmis de pastorul Ady Szep (Biserica „Betania” Getafe), membru în Comitetul Comunității Penticostale Teritoriale de Spania.

 

Declarația solemnă de consacrare a locașului a fost rostită de fr. pastor Ion Ilie, iar dupa acest moment, fr. pastor Ady  Szep a încheiat cu rugăciunea de consacrare a noii locații a Bisericii „Emanuel”.

 

 

Adresa bisericii:

C/ VELEZ DE GUEVARA Nº 41

LOGROÑO – LA RIOJA

Contact:

Pastor ION ILIE – tel: 678 026 360

Secretar NELU C.- tel: 661 387 257

Orar:

Duminică dimineața : 10.00 – 12.30

Seara  :          17.00- 19.00

Marți: RUGĂCIUNE :  20.30 – 21.30

Joi :      RUGĂCIUNE : 20.30 – 21. 30

 

Comentarii

Lasă un răspuns