Conferința slujitorilor din Comunitatea Teritorială Penticostală Spania

Toți slujitorii din Comunitatea Teritorială Penticostală din Spania, au avut ocazia în zilele de 8 și 9 Decembrie, să participe la o conferință a cărei temă este una de actualitate, iar problemele care au fost prezentate sunt provocări reale, cu care fiecare slujitor  se confruntă, atât în viața particulară și de familie, cât și în viața de slujire în biserică.

Gazda acestei conferințe a fost Biserica Elim Arganda del Rey.

Pastorul Nelu Filip, președintele CCP-BDAR, a răspuns invitației conducerii Comunității Teritoriale și a venit în Spania pentru a prezenta tema:

      „PROVOCĂRILE LUCRĂTORULUI CREȘTIN”

Conferința s-a desfășurat în două sesiuni, prima având loc vineri 8 Decembrie, când a fost susținută prima parte:

Lucrătorul creștin în fața:

  • adversităților seculare
  • diversiunilor interioare (biserică)

Programul de sâmbătă a început cu micul dejun, organizat de biserica locală, a continuat cu un program de închinare, iar apoi a fost rezervată o secțiune pentru prezentări și discuții de organizare, legate de activitatea din bisericile din CTPS.

După aceasta, pastorul Nelu Filip a prezentat cea de a doua parte a temei conferinței:

Lucrătorul creștin în fața:

  • nevoilor urgente
  • nevoilor importante

Cea de a doua sesiune s-a încheiat cu o secțiune rezervată  pentru întrebări și răspunsuri.

Conferința slujitorilor din CTPS s-a încheiat cu masa de prânz, ce a fost servită de toți participanții la un restaurant din apropiere.

A fost o bună ocazie pentru toți slujitorii din bisericile din Spania de a participa la o astfel de întâlnire, care pe lângă cunoștințele și experiența acumulată, au beneficiat de un timp frumos de părtășie, s-au cunoscut mai bine între ei, întărind astfel legăturile între slujitori și biserici.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a oferit această oportunitate, și bineînțeles și fratelui Nelu Filip care a făcut un efort considerabil de a participa la conferința fraților slujitori din Spania, în ziua următoare el fiind prezent la slujbă în Biserica Eben Ezer Castellon și în Biserica Betel Valencia.

Sesiunea a 2-a poate fi urmărită integral pe youtube:

Comentarii

Lasă un răspuns