Conferinţa Naţională a Femeilor „Femeia care mută munţii” cu Daniela Delibaş

Surorile  din bisericile evanghelice din zona Madrid, Castilla la Mancha, Aragon, Castilla y Leon, au fost cele care au participat la această conferinţă intitulată „Femeia care mută munţii”, organizată de Uniunea Bisericilor Penticostale Române din Spania şi găzduită de Biserica Penticostală „Emmanuel” Arganda del Rey (pastor Viorel Crişan). Invitaţia nu s-a mărginit doar la bisericile care compun această organizaţie ci a fost adresată şi celorlate biserici penticostale sau baptiste din zonele mai sus menţionate.

Daniela Delibaş, care a fost invitată să conferenţieze,  este redactor la Radio Vocea Evangheliei Suceava şi autoarea cărţii „Femeia care mută munţii”. Locuieşte în Ipoteşti – Suceava, este căsătorită cu Mitică şi împreună au 3 copii.

Vă prezentăm materialul video al acestei conferinţe, care ne este pus la dispoziţie de pagina Youtube a Bisericii Emmanuel Arganda.

Mai multe informaţii despre această conferinţă le puteţi citi pe blogul surorii Daniela Delibaş, blog care are acelaşi titlu ca şi conferinţa pe care o prezentăm: „Femeia care mută munţii

Comentarii

Lasă un răspuns