Conferinţa Naţională a Bisericilor Penticostale din UBPRS – Arganda del Rey

_MG_5762

Ce crezi? Care ţi-e scopul? Cum trăieşti? Te provocăm să gândeşti şi să trăieşti altfel –  a fost lema după care s-a desfăşurat Conferinţa Naţională a Bisericilor Penticostale integrate în Uniunea Bisericilor Penticostale Române din Spania. Evenimentul a  avut loc în zilele de 1 şi 2 Mai şi s-a desfăşurat în Complexul Polideportivo „Principe Felipe” din Arganda del Rey – Madrid.

Invitatul special la această conferinţă a fost pastorul Cristian Bărbosu (Biserica Methanoia Arad) care a predicat Cuvântul Domnului, la toate cele trei sesiuni ce au avut loc. Deşi evenimentul a fost organizat de către UBPRS, acesta a fost deschis şi pentru celelalte biserici care nu aparţin acestei organizaţii, în special pentru cele din zona Madrid, pentru care accesul era mai la îndemână, datorită localizării lor geografice.

În cadrul primei sesiuni (1 Mai – după masă), a slujit grupul de laudă al Bisericii Betania Zaragoza (pastor Ghiţă Pop), împreună cu Corul Bisericii Elim Arganda (pastor Gavrilă Zăgrean), timpul de laudă fiind urmat de mesajul biblic al pastorului Cristian Bărbosu. În cea de a doua sesiune (2 Mai – dimineaţă), timpul de devoţiune a contat cu prezenţa grupului de laudă al Bisericii Betel Coslada (pastor Ciprian Frăţean), împreună cu corul Bisericii Emmanuel Arganda (pastor Viorel Crişan). Sesiunea a treia, din după masa zilei de 2 Mai, a fost marcată de slujirea altor două grupuri muzicale: Corul Bisericii Muntele Sionului Arganda (pastor Iulian Groza) şi grupul de laudă al bisericii gazdă, Biserica Emmanel Arganda.

Conferinţa Naţională din Arganda de anul acesta fost un bun prilej de reîmprospătare spirituală atât prin participarea la momentele devoţionale conduse de formaţiile muzicale, cât şi prin ascultarea mesajului biblic predicat de pastorul Bărbosu. De asemenea s-a constituit şi în oportunitatea colaborării între bisericile române, indiferent de apartenenţa organizatorică a acestora, acest lucru fiind confirmat de participarea activă a celorlalte două biserici penticostale din Arganda, care nu fac parte din UBPRS.

Materiale video de la această conferinţă vor putea fi vizualizate în zilele următoare pe pagina de youtube a Bisericii Emmanuel Arganda:  https://www.youtube.com/channel/UCgRWRzxAcXyLYYIsbHRCFCg/videos

_MG_5562 _MG_6030 _MG_6169

_MG_6354

Comentarii

Lasă un răspuns