Conferință cu pastorul Lazăr Gog la Biserica „Emanuel” Logroño

 

Biserica Penticostală “EMANUEL” din Logroño a organizat în perioada 13-16 Septembrie 2019, o conferință specială pentru familii, sub tema “CE SĂ FACI CÂND NU ȘTII CE SĂ FACI“. Conferențiar și invitat la acest frumos eveniment, a fost fratele pastor dr. LAZĂR GOG, slujitor al Domnului în Biserica Penticostală “EMANUEL” Anaheim, venit din Statele Unite ale Americii, special cu ocazia acestui eveniment.

Ce poți să faci când simți că familia este sub asediu? Când nu știi încotro se îndreaptă familia ta? Nimeni nu va putea să ne trăiască durerea, necazul, nefericirea sau să plângă lacrimile noastre, de aceea scopul conferinței a fost de a prezenta mesaje de încurajare și îmbărbătare cu rolul de a întări și zidi sufletește și duhovniceste familiile credincioșilor. În baza titlurilor sesiunilor cum sunt: “Creștinul un chivot”, “Strategie ucigașă”, “Obosiți dar nu ne oprim”, “Vulpile mici și familia”, “Un luptător adevărat”, “Învățare prin smerenie”, “Portretul dragostei” și “O situație de închisoare”, participanții au descoperit portretul familiei, așa cum Dumnezeu a instituit-o și totodată modul cum Dumnezeu oferă soluții pentru orice tip de atac și plan al celui rău, de a destabiliza familia.

În deschiderea conferinței, fr. ION ILIE, pastorul Bisericii „EMANUEL” Logroño, a prezentat oaspeții și a rostit un cuvânt de „salut” și „bun venit” atât fratelui pastor dr. LAZĂR GOG cât și tuturor celor prezenți la conferință. În numele Bisericii EMANUEL, ca și biserică organizatoare a conferinței, pastorul ION ILIE i-a asigurat pe toți participanții la Conferință, de toată dragostea Bisericii EMANUEL în Hristos Isus.

În deschiderea fiecărei sesiuni, îndemnuri scurte la rugăciune au fost prezentate de: fr. EMANUEL TORES (pastor în Consiliul Evanghelic La Rioja), fr. DANIEL PENTILEI (prezbiter în Biserica „NOUA SPERANȚĂ” Zaragoza), fr. TEO FILIMON (pastor în Biserica „NOUA SPERANȚĂ” Zaragoza), fr. NICU MĂRĂȘESCU (prezbiter în Biserica „BETEL” Alcala de Henares) fr. COSTEL BERCEA (pastor în Biserica „MĂSLINUL” Logroño).

Pe parcursul conferinței, au slujit prin cântare: grupul de laudă și închinare condus de fr. ANDREI CIOREI (Biserica „ELIM” Beasain), grupul ADONAI (Biserica „BETEL” Alcala de Henares),  frații OVIDIU PAL și BENI COTU (Biserica „ELIM” BEASAIN), grupul de laudă și închinare condus de fr. ELIEZER D. (Biserica „MARANATA” Logroño) si grupul de laudă și închinare al Bisericii „EMANUEL” Logroño.

Timp de 4 zile, prin întoarcerea la Cuvântul Domnului și la modelul oamenilor lui Dumnezeu prezentați în Sfanta Scriptura, cei prezenți, au primit hrană și zidire în problemele legate de relația de familie, găsind răspunsuri la provocările dificile cu care se confruntă familia.

Conferința s-a finalizat printr-o predică despre venirea Domnului nostru Isus Cristos, vestea bună, care a înălțat inimile celor prezenți la auzirea minunatelor promisiuni și binecuvântări ce decurg din a doua Sa venire.

Sesiunile conferintei pot fi urmarite pe youtube la urmatoarea adresă:
https://www.youtube.com/channel/UCmiKsqmXNucfrdcp4M3O46Q/playlists

Jian Mihai Alin – Logrono

Comentarii

Lasă un răspuns