Conferinţă cu lucrătorii din Comunitatea Penticostală Madrid-Nord

IMG-20150718-WA0006

În data de 27 Iunie 2015 a avut loc o conferinţă cu lucrătorii din Comunitatea Penticostală Madrid-Nord, gazda  acestui  eveniment fiind Biserica Penticostala „Betel” din Alcala de Henares (pastor Iacob  Miron). Au  participat un număr de aproximativ 80 de slujitori din circa 23 de biserici ce aparţin de această comunitate.

La acest eveniment a fost invitat pastorul Mircea  Demian (Biserica Penticostala „Betel” Hateg), care a prezentat  tema : „Credinta  până  la capăt„, având ca bază cuvântul Scripturi din Epistola lui Iuda 1:1 – 4.
A fost un bun prilej de reîmprospătare spirituală, o bună motivaţie pentru încurajarea slujitorilor atât în vremea aceasta  cât şi pentru cele  care  vor  veni, precum şi pentru întărirea relaţiilor dintre cei ce slujesc pe Domnul.

Comunitatea Penticostală Madrid-Nord, (ce grupează biserici din zona Madrid, Castilla la Mancha, Castilla y Leon, Asturias, Cantabria, Pais Vasco şi La Rioja) este una din cele trei comunităţi penticostale din Spania care împreună alcătuiesc Comunitatea Penticostală Teritorială de Spania, ce este parte integrantă din Cultul Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România.

(Informaţii primite de la pastorul Fedor Timşac – Biserica „Elim” Beasain)

Comentarii

Lasă un răspuns