Conferința „Copiii lui Isus” la Biserica „Maranata” L`Arboc

Conferința copiilor din zona Mediterana, intitulată generic „Copiii lui Isus”, după reușita de anul trecut de la Alcanar, s-a repetat și anul acesta, dar a urcat cam 100 de km mai înspre nord, la L`Arboc.

Gazdele, Biserica Penticostală „Maranata” L`Arboc, s-au dovedit a fi la înălțimea provocării. Peste 250 de copii, cu vârste cuprinse între 8 – 12 ani, din 7 biserici (Eben Ezer Castellon, Betel Alcora, Maranata Alcanar, Emanuel Vilanova i la Geltru, Betel Reus, CDE Coma-Ruga și Maranata L`Arboc), și-au dat întâlnirea pentru a-l lăuda pe Domnul, pentru a schimba impresii, pentru a primi învățătură, și bineînțeles pentru a se cunoaște.

Responsabilul bisericii gazdă, presbiterul Vasile Galan  a deschis sărbătoarea cu un mesaj de bun venit, după care fratele Nicu Micle, diacon la Eben Ezer Castellon și responsabilul lucrării cu copiii, a condus timpul de închinare.

Fiecare biserică și-a adus aportul prin cântările grupelor de copii, iar în partea a doua, echipa de învățători din biserica gazdă a prezentat tema „Pași spre Cer”.

După servirea mesei, toți copiii s-au deplasat într-un parc din apropiere unde s-au organizat activități recreative și sportive.

Cele șapte biserici participante, în primul rând părinții copiilor, mulțumesc pe această cale atât organizatorilor locali, cât și tuturor învățătorilor ce au contribuit la bucuria celor mici, bucurie ce a fost împărtășită nu doar la fața locului ci și în deplasarea (majoritatea cu autobuzele), spre L`Arboc și înapoi spre casă.

 

Comentarii

Lasă un răspuns