Conferința anuală a slujitorilor din Comunitatea Penticostală Madrid-Nord

„Slujitor în vremuri grele” a fost tema Conferinței anuale a slujitorilor din Comunitatea Penticostală Madrid-Nord, organizație ce grupează biserici din zona Madrid și partea de nord a Spaniei (Castilla y Leon, Pais Vasco, Cantabria, Asturias).

Anul acesta, evenimentul a avut o deschidere mai largă, fiind invitați toți membri din comitetele bisericilor din comunitate. Aproximativ 120 de frați, din 28 de biserici, au fost prezenți la această conferință, găzduită de Biserica Penticostală din Ayllon – Segovia (pastor Anton Andresi).

Datorită bunelor relații dintre autoritățile locale și comunitatea română, primăria orașului a pus la dispoziția acestei biserici sala de ședințe a propriei instituții, unde a fost organizată conferința.

Pastorul Nelu Brie (Biserica „Emanuel” Sibiu), rectorul Institutului Teologic Penticostal din București a răspuns invitației organizatorilor fiind prezent la această frumoasă și benefică întâlnire frățească, prezentând o temă extrem de importantă pentru toți slujitorii din bisericile contemporane, aducând în discuție probleme actuale, cu care toți slujitorii se confruntă.

Materialul prezentat de fratele Nelu Brie, împreună cu răspunsurile la întrebări, poate fi urmărit în video-ul de mai jos.

 

Comentarii

Lasă un răspuns