Conferința anuală a învățătorilor de copii din Comunitatea Madrid-Nord

Sâmbătă 20 octombrie pentru învățătorii de școală duminicală de pe raza comunității Madrid-Nord a fost o zi deosebită deoarece sau întâlnit împreună în cadrul Conferinței anuale, ce a avut ca temă „Învățătorul în lumina Bibliei”.

Gazda acestei conferințe a fost Biserica Penticostală Română „Filadelfia” din Valladolid, fiind prezenți atât frații și surorile ce se ocupă de lucrarea cu copiii în bisericile lor, cât și slujitori din diverse biserici.

Prezentarea bisericilor participante și apoi îndemnul la închinare a aparținut fratelui Nelu Gulie diacon în cadrul Bisericii Penticostale „Gosen” Madrid, timpul de laudă fiind condus de grupul de învățători din Biserica „Betel” Aviles.

În cadrul conferinței au avut loc trei seminarii, în care au fost abordate următoarele subiecte:

  • Caracterul și înzestrarea învățătorului – Florin Țîra (presbiter în Biserica „Elim” Beasain).
  • Chemarea învățătorului – Sorin Talpeș (presbiter în Biserica „Betania” Alcañices).
  • Învățătorul în lumina Bibliei – Iacob Miron (pastor în Biserica „Betel” Alcala de Henares).

Alături de aceste nume, a stat o echipă deosebită care a muncit într-un mod exemplar la organizarea acestei conferințe. Însă mai presus de toate ne-am bucurat de călăuzirea și prezența Domnului pe tot parcursul acestei întâlniri. Cei prezenți, pe lângă bagajul bogat de învățătură cu care au plecat, au avut ocazia să se cunoască mai bine, să-şi împărtășească experiențe și să-şi consolideze legăturile.

Conferința sa încheiat cu o masă servită la un restaurant românesc din zonă. În concluzie, întâlnirea a fost o binecuvântare pentru toți, fapt pentru care mulțumim Domnului, celor implicați în organizare precum și tuturor celor prezenți.

Sorin Talpeș – Alcañices

Comentarii

Un comentariu la „Conferința anuală a învățătorilor de copii din Comunitatea Madrid-Nord”

Lasă un răspuns