Concert de colinde al Bisericilor Evanghelice difuzat la TVE 2

spania-concert-tv2

Duminică 21 Decembrie, televiziunea publică din Spania a difuzat un program special de colinde realizat de Buenas Noticias TV, un program al Bisericilor Evanghelice din Spania. Concertul a fost emis la ora 14:00 la TVE 2.

Este al zecelea an în care se emite un program special de Crăciun la televiziunea publică, realizat de către Bisericile Evanghelice. Înregistrarea programului difuzat anul acesta a avut loc cu o săptămână înainte în Biserica Apostolică Penticostală din Leganes (Madrid).

Cu această ocazie, muzica a ocupat spaţiul cel mai important, mulţumită intervenţiei corului gospel Living Water şi a solistei Anna Cano. De asemenea, mesajul biblic a intrat în sarcina cunoscutului pastor evanghelic şi terapeut familiar, Marcos Zapata de la Biserica Evanghelică Buenas Noticias din Lugo, iar Daniel Oval a prezentat o mărturie personală, care nu a lăsat indiferent pe nimeni dintre ascultători.

Programul a fost prezentat de Beni Moreno, contând de asemenea cu intervenţiile moderatorului TV, Esperanza Suarez.

Jose Pablo Sanchez, directorul programului evanghelic care se emite în fiecare duminică la 9:45 la TVE 2, şi-a exprimat încrederea că orarul de emisie, chiar dacă nu a fost cel solicitat, nu a fost un obstacol pentru ca acesta să fie urmărit de un important număr de telespectatori şi a fost o ocazie pentru cei care au ştiut de difuzarea lui de a-şi invita prietenii şi colegii ne-evanghelici de a urmări împreună concertul.

Programul poate fi urmărit AICI

Comentarii

2 comentarii la „Concert de colinde al Bisericilor Evanghelice difuzat la TVE 2”

  1. Pingback: Evanghelici în Top 100 WP (26.12.2014) | Romania Evanghelica

Lasă un răspuns