Când se închide radioul

În repetate rânduri operatorii de pe vasul Titanic au fost avertizați de marinarul de la radioul navei California, care se afla în zonă: „Mergeţi prea repede şi vă îndreptaţi spre iceberg-uri! ”.  Într-un târziu, operatorul de pe Titanic a răspuns: „Te-am auzit! Dar ai face mai bine să-ţi ţii gura!”  Era 23:20 când a primit răspunsul acela obraznic de pe Titanic. Aşa că, de supărat ce era, acesta a închis radioul și a mers la culcare. Peste doar 20 de minute Titanicul se lovea de iceberg și cerea ajutor.  Dar, ce trist că nu mai era nimeni ca să asculte.

Dumnezeu te avertizează mereu: ” Drumul pe care mergi nu-i bun…Schimbă-ți viața! ” . Inclusiv zilele acestea, prin pandemia COVID 19, Dumnezeu trimite un mesaj omenirii, dar, oare înțelege cineva? E momentul să iei seama la glasul Lui!!  Altfel, vine o zi când vei striga după ajutor dar nu va mai fi nimeni să te asculte pentru că Dumnezeu va „închide radioul”.

Lumea aceasta este ca un vapor uriaș care se scufundă. Oricât de bine ar trăi pasagerii  în cele câteva ore ce le-au mai rămas, oricât belșug ar avea, fericiți nu pot fi, pentru că moartea și-a întins aripile peste ei. Adevărata fericire o au cei din barca de salvare. Domnul Isus este singura barcă de salvare! Ai intrat tu în barcă?

Acum când clepsidra timpului strecoară ultimele fărâme de siliciu, te îndemn să accepți invitația Mântuitorului. Salvează-ți sufletul !! De fapt, singurul răspuns pe care îl poți da Lui Dumnezeu, care atât de mult te-a iubit încât l-a jertfit pe singurul său Fiu pentru mântuirea ta, este să-i predai viața în întregime Lui, pentru că în aceasta lume, tu nu ești trimis decât sa faci o călătorie. Tu ești venit sa ieși, nu sa rămâi; nu ești venit decât în trecere. Viata aceasta nu este decât un han pentru rămas o noapte. Veșnicia e dincolo!!

Alin Jucu – Biserica Peticostală „Sion” Elche

Comentarii

Lasă un răspuns