Botez în apă la Biserica „Maranata” Alcanar

 

Duminică 4 Iulie a fost o zi deosebită în Biserica Maranata din Alcanar, zi în care 5 persoane au intrat în apa botezului, mărturisind credința lor sinceră în Domnul Isus Hristos.

Toți cei cinci sunt copii ai fraților din biserica locală, crescuți în Spania și bineînțeles în Casa Domnului. Bucuria părinților a fost în aceiași măsură și bucuria întregii comunități, care își vede copiii slujind Domnului, pregătindu-se să preia ștafeta credinței, în această lume tot mai secularizată, fără valori și lipsită de speranță.

Cuvântul Domnului a fost vestit de pastorul Beni Drădici (Biserica Eben Ezer Castellon), care, pornind de la textul din Luca 15:11 – 24 (pilda fiului risipitor), a vorbit despre „Adevărata pocăință”.

Tinerii bisericii, împreună cu fanfara, au slujit Domnului prin cântare, iar la finalul slujbei frații Beni Drădici și Ciprian Jovrea (presbiter local), au efectuat botezul.

Mulțumim Domnului pentru cei cinci tineri care au încheiat legământ cu Domnul, precum și pentru toți copiii fraților ce urmează credința părinților, în aceste vremuri tulburi!

Comentarii

Lasă un răspuns