Botez în apă în Biserica Penticostală din Baza (Granada)

IMG-20160528-WA0002

Duminică 22 Mai a fost o zi de bucurie și pentru mica comunitate din Baza (Granada), bucurie marcată de botezul în apă a 7 suflete, ce l-au mărturisit pe Domnul Isus ca Mântuitorul lor personal.

Din cei șapte, trei fac parte din Biserica din Baza (ce provin din mediul ortodox), trei din Biserica Elim Roquetas de Mar și unul din Biserica Betesda Santa Maria de Aguila.

Serviciul divin a fost coordonat de presbiterul George Rus (Biserica Elim Roquetas de Mar), iar la sfârșitul slujbei, ajutat de diaconul Nicolae Capătă, au efectuat botezul.

Biserica Penticostală din Baza funcționează doar din luna decembrie a anului trecut, când frații au primit acordul unei biserici evanghelice spaniole de a se aduna duminica după masă în localul acestora. Înainte frații se adunau în casele credincioșilor și în acest fel lucrarea de acolo a început să prindă contur.

Ce este demn de remarcat este că această mică biserică se află la cel de al patrulea botez în apă, de fiecare dată toți cei ce se botezau provenind dintr-un mediu neevanghelic.

Pentru cei care locuiţi în zonă, s-au ştiţi de alţii care locuiesc acolo, vă punem la dispoziţie câteva date care vă pot ajuta să găsiţi această biserică:

Adresa:

Locaţia – Iglesia Evangelica „Encuentro”

Poligono Industrial La Noria, Calle Venus, S/N

18 800 – Baza – Granada

Persoană de contact: Dănuţ Varga – tel. – 642 922 899

Programul bisericii:

Duminica: 16:00 – 18:00

Joi seara: 20:00  – 22:00

Comentarii

Lasă un răspuns