Botez în apă în Biserica „Muntele Sionului” Avila

Duminică 11 Noiembrie a fost ziua în care cinci suflete au spus DA lui Dumnezeu, confirmând în apa botezului schimbarea pe care Duhul Sfânt a făcut-o în inimile lor, primindu-l pe Domnul Isus ca Mântuitor personal.

Sărbătoarea Cerului a fost în același timp și a Bisericii Penticostale „Muntele Sionului” din Avila, o comunitate relativ, mică, pentru care botezul celor cinci, a constituit o mare biruință.

La acest eveniment a fost invitați un grup de frați de la Biserica „Muntele Sionului” din Arganda del Rey, în frunte cu pastorul Iulian Groza (ce păstorește biserica din Avila), acesta fiind însoțit de presbiterul Viorel Ivașcu și un grup de cântăreți.

Cuvântul Domnului a fost predicat de presbiterul Viorel Ivașcu și de pastorul Iulian Groza, cuvânt ce a produs un impact deosebit în rândul ascultătorilor, mulți dintre aceștia provenind din mediul neevanghelic, unii dintre ei fiind văzuți cu lacrimi pe față. Demn de remarcat este faptul că toți cei cinci ce s-au botezat provin din mediul ortodox.

La sfârșitul serviciului divin, pastorul Iulian Groza, ajutat de diaconul Florin Alexa (conducătorul bisericii din Avila), au efectuat botezul.

Comentarii

Lasă un răspuns