Botez în apă în Biserica „Muntele Sionului” Arganda del Rey

Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Arganda del Rey este cea mai veche biserică penticostală din Spania, funcţionând din anul 1995 şi în actuala locaţie din anul 2000. În prezent este păstorită de fraţii Iulian Groza, ca pastor principal şi de Ioan Trifan ca pastor asistent.

Serviciul divin  de duminică 08.06.2014, a fost marcată de o frumoasă sărbătoare a acestei biserici în cadrul căreia nouă suflete au încheiat legământ cu Domnul prin botezul în apă. Dintre aceştia, 3 provin din medii neevanghelice, iar şase provin din familii ale bisericii.

botez171

La acest eveniment deosebit a participat ca invitat şi slujitor al Cuvântului, fratele Ioan Lupşa, pastor în Biserica „Emanuel” din Bistriţa. Pornind de la textul din Efeseni 2:1 – 22, titlul predicii a fost „Biserica lui Isus Hristos”. Ce este Biserica lui Isus Hristos? a fost prima întrebare, urmată logic de a doua: Care sunt persoanele care alcătuiesc această Biserică? Biserica ca instituţie se clădeşte pe o temelie, deci punctul trei răspundea la această întrebare: Care este temelia acestei Biserici şi cine este Capul ei? Punctul patru continuă această idee mergând spre lucrarea apostolilor de la începuturile Bisericii: Care sunt pietrele de temelie a Bisericii puse de apostoli? Şi pentru că biserica este formată din oameni trebuie să ştim:  Cum să ne purtăm în Biserică şi faţă de Dumnezeu.

Corul Bisericii, orchestra şi grupurile de tineri au lăudat pe Domnul cu această ocazie, iar în final botezul a fost efectuat de fraţii pastori Groza şi Trifan.

botez174

Mulţumim Domnului pentru cei nouă, cărora le dorim călăuzire divină în viaţa de credinţă şi putere pentru a-l mărturisi pe Domnul în lumea aceasta.

Comentarii

Lasă un răspuns