Botez în apă în Biserica „Muntele Sionului” Arganda

Duminică 22 Mai a avut loc în Biserica Penticostală Muntele Sionului din Arganda del Rey un botez în apă, în cadrul căruia 15 persoane au încheiat legământ cu Domnul.

A fost o adevărată sărbătoare pentru această biserică, care și-a văzut copiii, majoritatea crescuți în această comunitate, că iau cea mai importantă decizie din viața lor și își dedică viața lor Domnului. Aceiași bucurie au experimentat și acele familii care s-au întregit în Casa Domnului, prin botezul soților, sau părinții, care s-au bucurat de rugăciunile ascultate și de întoarcerea „acasă” a copiilor lor.

Din Cuvântul Domnului a predicat pastorul Beni Drădici (Biserica Eben Ezer Castellon), care s-a folosit de textul din Galateni 1:11 – 24, titlul predicii fiind „Înainte și după”.

Un cuvânt de salut și îmbărbătare pentru biserică și în special pentru candidații de botez l-a avut și pastorul Ioan Trifan, fost pastor în Biserica Muntele Sionului, care momentan slujește la Biserica Betania Calpe, dar care a fost invitat să participe la acest eveniment.

Cântarea de laudă a fost ingredientul care a completat sărbătoarea, corul mixt, orchestra și alte grupuri de tineri, aducând ofranda vocilor lor Domnului, care le-a schimbat viața și le-a dat mântuirea.

Botezul a fost coordonat de pastorul local, fratele Viorel Ivașcu, botezătorii fiind frații Beni Neag (prezbiter) și Beniamin Burdeț (diacon).

Fie ca binecuvântarea Domnului să-i însoțească pe cei 15 care au încheiat legământ în apa botezului și exemplul lor să-i inspire și pe alții care încă nu au făcut acest pas atât de important în viață.

Comentarii

Lasă un răspuns