Botez în apă în Biserica „Maranata” Alcanar

Duminică 25 Iunie 2017 a fost o zi deosebită pentru comunitatea penticostală română din Alcanar, zi în care șase persoane și-au mărturisit public credința în Domnul Isus, în apa botezului.

Din cele șase persoane botezate, patru provin din biserica locală, una se reîntoarce în biserică după câțiva ani de peregrinare prin lume, iar cea de a șasea, o soră, reprezintă un caz destul de rar întâlnit, deoarece provine de la martorii lui Iehova.

Cazul acestei surori, pe lângă ineditul descris mai sus, datorită experienței spirituale anterioare, este mult mai complex. Ea a fost diagnosticată cu cancer, iar când a început tratamentul medical, un tratament naturist, a intrat în conflict cu liderii acelei grupări religioase, ce i-au spus că ea trebuie să se resemneze și să accepte situația. În disperarea dânsei, a luat legătura cu o familie de credincioși penticostali din localitate ce au invitat-o la biserică, unde și-a găsit pacea sufletească și bucuria mântuirii. În același timp, rezultatele tratamentului sunt pozitive, toate analizele ieșind foarte bune, lucru ce i-a pus în uimire chiar și pe medici.

Fratele Ioan Bodog, pastor în Biserica „Vestea Bună” Oradea a fost invitat special la acest eveniment, mesajul biblic prezentat de acesta, fiind inspirat din Faptele Apostolilor 10:1 – 8. Titlul predicii a fost „Ce trebuie să faci!”

Corul bisericii, fanfara și grupul de laudă, au slujit Domnului prin cântare, iar în partea finală a serviciului divin, pastorii Sandu Bor (pastorul bisericii) și Ioan Bodog, au efectuat botezul.

 

Comentarii

Lasă un răspuns