Botez în apă în Biserica „Maranata” Alcanar

Duminică 8 Aprilie a fost o zi deosebită, o adevărată sărbătoare pentru comunitatea penticostală din Alcanar, zi în care șase persoane au încheiat legământ cu Domnul prin botezul în apă.

Nu este mai mare bucurie ca aceea să-ți vezi copiii sau soțul că pășesc în apă și mărturisesc cu gura lor că Domnul Isus este mântuitorul vieții lor și că se angajează că-l vor sluji până la sfârșitul vieții, iar această bucurie a fost împărtășită în această zi de mai multe familii din Biserica Maranata, care, bineînțeles, are reverberații chiar și în Cer.

Familia Otto și Dana Pascal au fost prezenți la acest eveniment, cântând spre slava Domnului, familia fiind însoțită de evanghelistul Darius Neag (diacon în Biserica Elim Arganda), care a predicat Cuvântul Domnului. Predica fratelui Neag a fost inspirată din Matei 8:5 – 13 (Vindecarea robului unui sutaș), fiind intitulată „Diferite tipuri de credință”.

Sărbătoarea a fost întregită de cântările corului mixt, a fanfarei bisericii și a grupului de laudă.

La sfârșitul slujbei, pastorul Beni Drădici, împreună cu prezbiterul din biserica locală Ciprian Jovrea, au efectuat botezul.

Întreg programul poate fi urmărit pe pagina de youtube a Bisericii Maranata Alcanar:

Comentarii

Lasă un răspuns