Botez în apă în Biserica „MARANATA” Alcanar

IMG_1634

Ziua de 1 Noiembrie 2015, a însemnat pentru Biserica Penticostală „Maranata” din Alcanar, o zi de sărbătoare marcată de legământul pe care 13 persoane l-au făcut în faţa Domnului, intrând în apa botezului.

La acest eveniment a fost invitat pastorul Nelu Moldovan (Biserica Pent. Speranţa Oradea), membru în Comitetul Executiv al Cultului Penticostal din România, care a predicat Cuvântul Domnului. Mesajul transmis de pastorul Moldovan a avut ca punct de pornire textul din Faptele Apostolilor 8:26 – 40, text care descrie convertirea şi botezul famenului etiopian.

Au slujit prin cântare corul şi fanfara bisericii locale, alături de grupul de fete de la Biserica „Eben Ezer” Castellon, precum şi alte grupuri şi persoane individuale, prezente la sărbătoare.

La bucuria Cerului s-a adăugat bucuria unei familii întregi (tata, mama şi băiatul) care au făcut legământ cu Domnul, toţi aceştia provenind din mediul ortodox, a altor doi tineri ce provin din acelaşi mediu, plus a părinţilor din Biserica „Maranata”, care şi-au văzut copiii intrând în apa botezului (8 din cei 13).

Serviciul divina a fost coordonat de noul pastor al bisericii, fratele Sandu Bor, care a şi efectuat botezul propriu zis, ajutat de fratele Nelu Moza, diacon în Biserica „Maranata”.

După masă, pastorul Nelu Moldovan a slujit în Biserica „Eben Ezer” Castellon.

IMG_1627 IMG_1534

IMG_1522 IMG_1630

Comentarii

Lasă un răspuns