Botez în apă în Biserica „Emanuel” Logroño

În data de 10.06.2018, în Biserica Penticostală „Emanuel” din Logroño, a avut loc un botez în apă, în care două suflete au mărturisit credința
în Domnul Isus, în apa botezului.
Predica de bază a fost rostită de fratele Mărășescu Nicolae, prezbiter în Biserica Penticostală „Betel” din Alcala de Henares, ce a fost invitat la acest eveniment , iar prin cântare au slujit tinerii Bisericii „Emanuel”.
Actul botezului a fost oficiat de fratele pastor Ion Ilie, împreună cu fratele prezbiter Mărășescu Nicolae. Întregul serviciu divin, a fost coordonat de fratele Ion Ilie, pastorul Bisericii „Emanuel”.
În data de 04.06.2017, momentul inaugurării locașului de cult al Bisericii Penticostale „Emanuel” Logroño, se dispunea de autorizația de funcționare din partea Cultului Penticostal din România și de recunoaștere oficiala din partea autorităţilor spaniole, reprezentate de primăria orașului Logroño.
Prin harului Domnului, la mai puțin de un an de la inaugurare, Biserica Penticostală „Emanuel” dispune și de autorizație oficială din partea Ministerului de Justitie din Spania, oferind astfel Bisericii „Emanuel”, statutul de personalitate juridică pe teritoriul Spaniei.
                                                                                                        Jian Mihai Alin – Logroño

Comentarii

Lasă un răspuns