Botez în apă în Biserica „Elim” Roquetas de Mar

 

roquetas

Ziua de 19 Iunie 2016 , când Biserica Penticostală Română „Elim” din Roquetas de Mar (Almeria) a sărbătorit Rusaliile, o mare bucurie a adus cu ea și mărturisirea în apa botezului a 7 suflete care au decis să-L urmeze pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor personal.
La această sărbătoare, s-a alăturat și Biserica „Maranata” din Velez Málaga, care a venit cu doi candidați, numărul total fiind în final de 9 candidați.
Botezul a fost oficiat de fr. pastor Radu Galea (pastorul bisericii „Elim”) și de fratele pastor Daniel Raț, pastor asistent în aceeași biserică.
Alături de candidați (în poză) se află și frații Dumitru Bosbici, pastorul Bisericii „Maranata” Roquetas de Mar și Vasile Ilie (presbiter în Biserica „Elim”).

Pastorul Costel Grămadă (Biserica Penticostală Urziceni), invitat cu ocazia acestui eveniment, a ținut predica de bază ce a fost intitulată „Semnele unei biserici adevărate”. Iată care sunt ideile de bază ale acestui mesaj, ce a fost inspirat din 1 Tesaloniceni 1:1 – 10:

  • Trebuie să aibă oameni născuți din nou – vers. 9
  • Trebuie să aibă oameni botezați de Duhul Sfânt – vers. 6
  • Trebuie să aibă oameni cu o credință vie – vers. 8b
  • Trebuie să aibă oameni ce răspândesc Cuvântul lui Dumnezeu
  • Trebuie să aibă oameni ce îl așteaptă pe Domnul Isus – vers. 10

După încheierea serviciului divin ce a avut loc în biserică, întreaga asistență s-a deplasat la Marea Mediterană, unde a fost efectuat botezul.

Dumnezeu să fie binecuvântat pentru felul în care lucrează și astăzi!

Pastor Radu Galea.

Comentarii

Lasă un răspuns