Botez în apă în Biserica „Elim” Girona

Botezul în apă întotdeauna este prilejul unei bucurii, iar această bucurie se manifestă pe mai multe planuri. În primul rând este o bucurie pentru cei care intră în apa botezului, care își văd împlinită dorința, intrând într-o nouă dimensiune spirituală, cu o finalitate binecuvântată. Apoi este bucurie și pentru cei din familiile acestora, pentru părinții care își văd copiii făcând legământ cu Domnul, pentru alții care își văd rugăciunile ascultate, probabil după ani și ani de luptă și perseverență. Și în același timp, această bucurie are ecou chiar și în Cer, dacă privim spre concluzia Domnului Isus din pilda cu oaia pierdută (Luca 15.7).

Ei bine, această bucurie a fost și a Bisericii Penticostale „Elim” Girona, care în ziua de 3 Octombrie 2021, a fost părtașă la mărturia publică, în apa botezului, a 13 persoane.

Sărbătoarea bisericii, marcată de bucuria tuturor celor prezenți, s-a manifestat prin cântarea de laudă, prin proclamarea Evangheliei și prin mărturia celor ce s-au botezat.

Din Cuvântul Domnului au vorbit frații Ieronim Șofroni (presbiter la Biserica „Betel” Aviles – Asturias), Mitică Bozbici (pastor la Biserica „Maranata” Roquetas de Mar – Almeria), iar pastorul local, fratele Viorel Necula, a vorbit la încheirea timpului de învățătură, despre semnificația botezului.

Biserica „Elim” Girona, fiind o comunitate relativ mare, dispune de cor și fanfară, care au adus laudă Domnului cu această ocazie. Pe lângă aceștia, a mai slujit grupul de tineri și grupul Dragoste și Adevăr. Candidații de botez au cântat și ei împreună cântarea „Credința mea eu o zidesc, pe-a Domnului Cuvânt ceresc”.

Botezul propriu zis a fost efectuat de pastorii Viorel Necula și Mitică Bozbici.

Lăudat să fie Domnul pentru această lucrare, pe care El a făcut-o în comunitatea română din Girona!

Comentarii

Lasă un răspuns