Botez în apă în Biserica Elim Girona

Urmând modele venite de pe alte meridiane, multe biserici sărbătoresc în această perioadă sărbătoarea roadelor. Pentru Biserica Penticostală „Elim” Girona, această sărbătoare a fost marcată de roadele ce le aduce pocăința autentică, urmată de mărturisirea publică în apa botezului a 18 persoane, majoritatea tineri, provenind din rândurile bisericii locale.

Predica de bază a fost rostită de pastorul Bisericii „Elim”, fratele Viorel Necula, titlul mesajului fiind „Când Dumnezeu vrea să mântuiască un om”.

Un mesaj mai scurt, intitulat „Recomandări și reguli pentru a ajunge la final”, l-a avut și pastorul Teodor Tomuta din Arad, care a avut bucuria de a-și vedea trei nepoți de-ai dânsului intrând în apa botezului.

Fratele David Stănuș din Freiburg – Germania, a fost invitat să slujească prin cântare, alături de el, lăudând pe Domnul, corul bisericii, grupul Dragoste și Adevăr și alții.

Botezul propriu zis a fost efectuat de frații Dorel Tomuta (presbiter în biserica locală) și Teodor Tomuta (fiul și tata).

Comentarii

Lasă un răspuns