Botez în apă în Biserica „Elim” Beasain

Duminică 8 Decembrie a fost o zi deosebită pentru Biserica Penticostală „Elim” din Beasain (Guipuzcoa), zi în care 13 persoane au încheiat legământ cu Domnul, în apa botezului, dar și de inaugurarea Seminarului Biblic al Bisericii „Elim”, ce contează în această nouă serie, cu 42 de cursanți.

Această dublă sărbătoare a bisericii, a fost onorată de prezența Domnului, în primul rând, dar și a unor frați păstori, ce au predicat Cuvântul Domnului.

Predica de bază a fost susținută de pastorul Simion Bumbar (Biserica „Betel” Sighetu Marmației), secretar general al Cultului Penticostal din România, ce a fost invitat la acest eveniment, atât cu ocazia botezului, cât și pentru inaugurarea Seminarului Biblic, această școală biblică fiind coordonată de frații din Comunitatea Penticostală Regională de Maramureș și Sătmar, din care și fratele Bumbar face parte. Predica pastorului Simi Bumbar a fost inspirată din Marcu 16:15, 16, fiind intitulată „Credința care duce la botez”.

Au slujit de asemenea, din Cuvântul Domnului, pastorul Sami Muică (Biserica „Cezarea” Reșița) și pastorul Fardi de la Biserica „Emanuel” Toulouse – Franța.

Botezul propriu zis a fost efectuat de presbiterii din biserica locală, frații Florin Țără și Dumitru Chifa. Din cei 13 ce s-au botezat, 9 provin din Biserica Penticostală, unii dintre ei fiind fii risipitori ce s-au întors acasă, iar 4 provin din Biserica Ortodoxă. Este al doilea botez din anul acesta, organizat de Biserica „Elim”, după cel din luna mai, când au încheiat legământ cu Domnul alte 13 persoane.

Corul bisericii, împreună cu alte grupuri, l-au lăudat pe Domnul prin cântare, pentru această nouă biruință a bisericii, cât și pentru acest nou început al școlii biblice.

Comentarii

Lasă un răspuns