Botez în apă în Biserica „Elim” Arganda

DSCF1300

18 persoane au încheiat legământ cu Domnul, intrând în apa botezului, în Biserica Penticostală „Elim” Arganda, botez ce a avut loc duminică 22 Mai.

La acest frumos eveniment din viața acestei biserici a fost invitat pastorul Călin Turcu (Biserica Pent. N.5 Albini Cluj Napoca), care a predicat Cuvântul Domnului. Tema predicii s-a axat pe semnificația și importanța botezului și a fost inspirată din Matei 3:13 – 17.

Botezul a fost efectuat de frații Gavrilă Zăgrean (pastorul bisericii) și Pavel Negrușer (presbiter).

Mulțumim Domnului pentru cele 18 persoane care L-au mărturisit pe Isus ca Mântuitor și Salvator personal”, citim pe elimarganda.com, pagina de internet a acestei biserici. „A lui Dumnezeu să fie toată slava, cinstea, gloria și lauda în veci de veci. Fiecare din cei 18 tineri au mărturisit, conștienți fiind de actul realizat, în apa botezului, că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, că în sângele Lui au fost răscumpărați de păcatele lor, iar prin acest legământ s-au angajat în fața martorilor Cerului și a celor prezenți că îl vor ținea până la moarte. Să ne rugăm pentru ei ca Dumnezeu să le dea putere să fie mereu vegheatori pe calea mântuirii. Așa să-i ajute Dumnezeu!”

DSCF1304

Comentarii

Lasă un răspuns