Botez în apă în Biserica „Eben Ezer” Ibiza

Duminică 14 Noiembrie 2021, a fost o zi cu o semnificație deosebită pentru comunitatea penticostală din Ibiza, zi în care trei persoane au încheiat legământ cu Domnul prin botezul în apă.

A fost o zi de sărbătoare pentru întreaga Biserică „Eben Ezer”, dar în mod deosebit pentru două familii. Una dintre ele se întregește în Casa lui Dumnezeu, soția călcând pe urmele soțului ei, care s-a botezat în urmă cu trei ani, iar cealaltă familie (soț și soție), mărturisind împreună, în apa botezului, dedicarea și hotărârea lor de a-l urma pe Domnul întreaga lor viață.

Serviciul divin a fost condus de fratele Florin Teglaș, responsabilul bisericii, iar frații Nicu Micle (presbiter în Biserica „Eben Ezer” Castellon) și Dan Marțincu (pastor în Biserica „Betel” Valencia), au predicat Cuvântul Domnului.

Predica pastorului Dan Marțincu a fost inspirată din 1 Petru 3:21

„Icoana aceasta închipuitoare vă mântuiește acum pe voi, și anume botezul, care nu este o curățire de întinăciunile trupești, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos”.

După efectuarea botezului, biserica întreagă a sărbătorit Cina Domnului, eveniment la care a predicat fratele Nicu Micle.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această biruință a Bisericii „Eben Ezer” din Ibiza, dorindu-i acestei comunități din Insulele Baleare, mult succes în propovăduirea Evangheliei, atât în comunitatea românească de pe insulă cât și celorlalți oameni cu care intră în contact.

Comentarii

Lasă un răspuns